Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, May 30, 2013

Orang Ada Belog..Dia Pun Nak Jugekkkkksss

Beginilah pengaruh belog...hahah...Bila kwn2 tgk kita seronok melayan belog..dia pun nak jugekssss...hihi..so ai kan sangat comelllllll...kalah Kak Ton...hehe...Korang jgn cebik2 muka tau dgn kenyataan ai itewwwww...Nanti ai is sentap lantas nangis guling2..ate cane tu khennnnnn????hihi...Emmm...So far kan, ada la ai tolong beberapa kawan buat belog. Ai okae jeeeeee....tapi takat buat yang basic2 je la...Kalo dorang nak buat yang hebak-hebakkkkkkkkk...buat seniri la khennnnnnnn???hahaha....

So latest ai is tolong si budak Zira tu tapi luckily dia da create blog seniri tp yg sgt basic so ai la takeover add gadjet bagai...suma ai yang manage la sampai Nuffnang pun siap masukkan utk dia...Baik kan ai???hahah...That night dekat kul1am jugak tido tau semata2 nak manage belog si budak nurse ward bersalin itu...hihi...Kalo bersawang belog dia nanti..siap la ai kasi kata2 yang penuh kemanisan mengalahkan gula...bukan madu...Madu mana ada manis la korang...Madu adalah manis2 pahit gitu..Kalo madu manis selalunya bukan madu tu tapi gula...Ye ke makhencik???..hahah...Ehhh..betul apa...n madu x kan beku dalam freezer..kalo beku tu mmg sah2 la gula...Tak caya???..Emmm, kalo kat umah tu ada madu..sila letak dlm freezer pastu wait n see k!!! Napa mcm da melalut da peginya makhencik nih ekk???...hahahhaha....

Anyway...kpd yg sudi...sila la menjengah ke belog si Zira ni ekk....Sedey tau ai nengok x da sapa nak follow belog dia...Tak abis2 yang comment...ai je..tak abis2 ai...Sian dia tauuu...at least kita sama2 bagi dia semangat utk berblogging..hihi...So Zira kalo terbaca entry akak nih...Selamat berblogging ehh...jangan malas2 n jgn sia2kan ai bersengkang mata  sampai jam1am semata2 nak buat belog u ni nampak outstanding sikit walaupun simple2 ajorkkkkkk...hiksss. Ohhhh...ai siap letak lagu gwiyomi lagik tau...U kan suka buat gwiyomi kunun2 u tu comel kan???...hihii...Emmm ok la..ai mcm da letey je nak membebel nih...Kang lagi panjang ai bebel..lagi merapu kang nih...hehehe...Ok...babai korang...hihii...

*boleh click gambar juga utk terus ke belog Zira ;p


4 comments:

  1. Hahaha...membebel yeee kak ton !!!
    Lawak giler baca statement di atas 2...apa2 pun tq...xpela...xde yg follow pun xpe...biar i siuk sendiri...padahal dalam diam ada juga yg follow kot...hahaha...perasan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..perasan tak bole belah nampaknya tu!emmm…nanti ramai la tu follower yg tonjolkan diri…u kan gwiyomi angattt…heheh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...