Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, May 27, 2013

Ai Yang Kiciwa

Ini Cucur Jagung cicah Kuah Kacang smlm. Kuah kacang masih ada lg dlm freezer tp blum pasti lgk ada tak kerajinan ptg ni. Tadi lunch pun hubby yg msk coz ai rasa nak muntah bila mengenangkan nak msk tp time mkn tak pulak rasa nak muntah..haha..musykil makhencik sekejap ohkaeee!!! Ngada2 pun ada kan?hahah

Smlm pun kurang mkn. Pagi smlm hanya makan maggie, lunch ratah ketam 2ekor tu pun sb nak temankan hubby mkn, ptg mkn cucur udang…tgh mlm br perut lapar pastu ada baki 4,5 ketul cucur tu…ai is pulun makan tu je la.

Pastu smlm da la x tdo siang. Caya tak kul 5lebey pagi tadi after Subuh br ai is tidoq n wake up dlm kul9am lebey gtu..hakhakhaksss. Ntah apa penyakit pun idok la ketahuan makhencik nih…hukhukhuk

Japgi nak p minun Teh 3Layer kt kedai coz teh 3layer yg beli smlm is tak yummylicious. Ai is sgt tak puas hati. Da la siap2 nak kuar ngn hubby skali hubby is tidoq lena sungguh sb td br blk keja kul7am. Frust lantasku buka tudungku nasib x pakai shawl lilit2, tdk kefrustan tu akan brganda2…kohkohkohkoh…so ai is sambung baring dpn lappy…hukhukhuk. Layannn

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. Cam tande2 pegnen j..na pegnen kali ni camtu la...msk xleh..mkn pn mlm j..nasik ciput j...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na,da check.ritu byk kali check ada byg pastu latest jumaat kot..-ve..huhu.last peod 1/2…x da rezeki lg la na.kalo tkg urut dia kata ngandung tp da upt -ve,apa nak dkatakan?huhu…na da brapa bln da ni?best…best

      Delete
    2. Azie..jgn ckp mcm tu..g lah klinik private..soh scan..ntah2 dh lkt..tp hormon bb xbnyk..upt xdetect....at least doktor leh suggest ubat ke..na aitu pon saket2..doktor ckp ade risiko utk gugur n die kasik ubat...spend sket utk kslmtn bb..baru rm100 kot...na baru 2 bln..

      Delete
    3. Tak da hati la na.takut lg kiciwa.em,beserah je la na..huhu.na take care ek

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...