Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, March 31, 2013

Walau Tangisan Itu Tak Terlihat Di Pandangan Mata

Allah saja yg tau betapa pilunya hati saat ini…
Betapa sakitnya hati apabila diri ini diperkatakan itu ini...
Betapa trlukanya jiwa saat darah daging sendiri dihina…
Ya...mungkin aku x berjaya sepertimu tp jgnlah aku dan darah daging ku dihina…
Terkadang…aku sendiri menitiskan air mata mengenangkan nasib diriku, ibu ayah ku, adikbradik ku…tapi itu yg da trtulis…
Itu ujian buat kami…kami redha diatas ketentuanMu Ya Allah…

"Itulah..sb tu adikbradik kau tak jadi org" dgn sombong dia brkata…
" Ohh…Berjaya sgt ke adkbradik kau? Ada ke yg jadi menteri, yg jadi org hebat sampai sesedap mulut kau menghina adikbradikku? ".

Pertengkaran itu masih trngiang2 di telinga ku…
Penghinaan yg x mungkin kan trpadam di ingatan ku sampai bila2…
Tak mungkin juga aku menyumpah adikbradikmu menerima nasib seperti salah seorang adikbradikku…
Biarlah…biarlah apa saja penhinaanmu trhadap aku, adikbradikku...asalkan kau bahagia walau sememangnya luka dihati ku membuak2 mengalir laju…

Sesungguhnya, menitis air mata ku ini spt menitisnya air hujan tanpa ku tahu bilakah ia akan brhenti…
^
^
^
Ermmm…
^
^
^
Da la..na mo la korang nangis2 atau feeling trlebey ok…*ada ke?hehe
Saja je makhencik nak mengasah bakat mengarang novel makhencik yg trsimpan rapi sekian lama…hikhikhik
Tapi agak2 novel ni le pegi jauh x?heheh
Asyik novel brkisar cinta jek kan...hahah

Ok la korang, makhencik nak sambung buat keja…
Biasalah menjadi isteri apalagik brgelar surirumah kan???heheh

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. meh gtau aku sape yg wat bff aku nie!!

    nanti aku fire dia balik..aku kan pelindung hg dari dlu,kini selamanya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...