Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, March 29, 2013

Selamat Pengantin Baru Ema&Yus

Hahah...gambar hasil songlap drpd FB si Ema nih...Auntie kpd Dania yg makhencik jaga tu...hihii...juga merangkap penjaga kpd Dania yang mmg makhencik puji bahawa the way si Ema jaga Dania...mmg org yg jaga  anak seniri pun boleh kalah tau...*** Ohhh...Ema ni nurse sepital Sipitang nih..kalo korang nakal...makhencik suh Ema inject korang nanti..haha.*ngong kan makhencik nih...cam x da kena-mengena je nak suh inject bagai...kahkahkahkah....

Believe me that she can be the best mother when she have her own child ;p...
Yus pun sememangnya layak utk Ema...He such a good N great guy...mmg bagai pinang dibelah dua dorang nih...*poji2 melambung nampaknya...hihi

Sincerely from me...person who is suci, putih hati *orgnya x putih..hihi...bersih murni dan tulus ini tau ***hahaha....ada yang nak fengsan x ngn statement makhencik nih???heheheh

Wah2 makhencik...speaking LONDON ehh pepagi nih....kihkihkih....Ohhhhh well..........hahahah...Sekali-sekala kena asah jugak...kang berkarat pulak skill speaking yang nan hadoooo sgt tu....lalallala ;p

By the way Ema *kalo la nanti Ema terbacakan???hikhik..
Sorry ekk Ema sbb akak x mintak izin dulu sblm songlap gmbr ni kat FB Ema...hihihi... Anyway...Selamat Pengantin Baru buat Ema&Yus...jam 2ptg nanti maka akan sah la mereka menjadi suami isteri. Apapun didoakan semoga pasangan ini akan kekal bahagia hingga ke syurga hendaknya...Aamiin...Semoga dikurniakan zuriat dan soleh dan solehah sbg penyeri rumahtangga kelak...Aamiin Aamiin Yarabbal Alamin.

Esok makanya x dpt la makhencik pi wedding si Ema nih sbb esok pakhencik adalah bekerja drpd jam 7am-3pm...Tak pe la...apa le buat kan...huhu...Di doakan semoga majlis mereka berjalan lancar hendaknya dan semoga cuaca baik2 saja esok...Aamiinnnnnnnn....

#RinduBertamuKepadaDaniaBukanRinduBertamuDiAbuDhabiOhkaeeeeHihihihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...