Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, March 30, 2013

Blog Akan Berwajah Baru

Beberapa minggu lepas...makhencik tgk la rancangan NONA kat TV3 itew N masa tu ada la kisah sorang adik ni mencari income melalui doodle secara online...
Tgk je doodle2 adik itew trus jatuh ati sbb sgt cute la korang....*sambil kelip2 mata kunun2 comei la tu makhencik...hehehe
Trus take note blog beliau...punya la jatuh hati gitu...hihi...
Niat da simpan tau tatkala itu...lalalala....

Bila free time tu...apalagik...cepat2 google Blog Kerana Manisnya Epal tgk apa yg patut...
Lastly makhencik decide utk buat header baru utk blog makhencik ini tapi now still in waiting list tau korang...Adik yang menggelarkan dirinya Dil ini akan buat order mengikut list...means...base on sapa bayar dulu...makhencik ritu tangga ke 7 ke 8 ntah...baru tadi makhencik check...da tangga ke 3....Wahhhhhhh...sgt x sbr nak tgk hasilnya...semoga blog ini akan lebih ceria dgn adanya header baru pasni....hopefully...Aamiin

Banyak minggu da menunggu tapi masih menunggu dgn penuh kesabaran sbb makhencik pun dulu biasa juga bergelumang dgn Adobe Photoshop itu jadi sudah faham bahawa benda2 art nih kena slow2 buat baru la hasilnya mencongkam jiwa...hikhik....So korang pun menanti dgn sabar ekk utk melihat header baru makhencik nanti ;p *mcm la korang kisahkan???hihihi...

Utk permulaan ini...makhencik invest utk header la dulu..kalo rasa perlu ceria lagik blog nih..maybe akan upah adik ni buat template blog pulak...Manatau bila blog makin shomei lote...akan ramai yg visit blog makhencik n NUFFNANG akan bermurah hati kasi makhencik menjana income dgn banyaknya pulak ken??? *agak2 ada kena-mengena x suma tu???hahaha...GA, Contest bloger2 pun malas join...blogwalking pun jadik silent reader ada hati nak up kan blog kan???....hihihi....

Ehh korang...kalo nak order doodle ke...header blog ke...template blog ke..atau apa saja yg berkaitan nak menceriakan blog...ehh...lain2 pun bole la...nak buat namecard ke...le la pegi jenguk ke Blog Kerana Manisnya Epal itu...arga pun arga mampu milik kata orang...hihi...mcm makhencik buat header blog baru RM40 tapi sbb nak ada extra doodle dlm header tu maka makhencik perlu byr RM60...x la mahal kan???...Kira cek Nuffnang yg makhencik dpt da ritu tu consider utk blog ni la jugak...demi mu blog....hihihi ;)

Ok la...itu je pun nak share pasal nih...hikhikhikhikhik


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...