Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 28, 2013

Cheezy Zinger, Sedap Ke Idok???

*SPONSORED POST from KFC…

Hahah berangan ko makhencik!!! Sedeyyy tau..kihkih

Actually, smlm makhencik dinner KFC atas ajakan hubby makhencik yg trcinta itewww… *hubby yang melanja..lalalala…jimat duit..hehe
Br2 je la, tak da kwn yg nak diajak join pun…
Tapi kalo ajak…sure nak kena blanja kan?hehe *jadik x yah ajak..haha,mcm Hj Bakhil kudukut x?heheh

So smlm hubby dgn Snack Plate Hot Spicy nya…*x abis pun siap tapau seketul lgk bwk blk..ada lg tu dlm freezer nanti buat kari..hahah..merapu merapu makhencik lately nih kan?haha
Sambung cita ehh…
Makhencik dgn Cheezy Zinger Set la apalagik kan? *ada menu baru pasti nak try…hahah pastu kalo x best, meroyan update kt blog..huahuahuahua *gelak syaiton skt skali-skala

Comment makhencik? *ada KFC kisah?hehe
So so je sb just ada 2pcs cheese&sos yg kt wedges tu instead ada isi ayam n rumput-rampai spt kebiasaannya…haha
Idok la nampak creamy spt yg digambarkan oleh KFC…hakak2, hadik2, habang2,hacik2 weiii…heheh
Tapi amat mengenyangkan la pd makhencik walaupun ai gendut… *tp cutekan?hehe…perasan!

Ok la, mcm biasa..korang kalo nak tau sedap ke tak..sila la menuju ke KFC…
Tekak kita nih x sama…kalo sedap di tekak makhencik, blum tentu sedap ditekak korang..begitulah sebaliknya…

So selamat mencuba kpd yg da trliur/ada yg meleleh da pun air liur tu…heheh

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...