Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, March 22, 2013

Si Potpetpotpet

Gmbr ni gmbr mlm smlm masa lepak minum kt kedai + kutip duit Nasi Lemak…hehe

Utk pagi ni x da apa nak sembang ngan korang tp cuma nak pastikan blog x sunyi mcm smlm…
Hari ni x bz n sgt relax so rasanya arini bole update blog sampai lebam…hahah

Ohh my, br bekpas 4btg sosej terasa spt nak muntah pulak…
Sejak menghentam air tebu sesaja, simtom nak muntah sesaja melanda tp x simpan apa2 harapan…
Mls nak brfkr dan brharap lagi…
Air tebu mmg favourite so da mls nak pantang…
Tapi air gas mmg makhencik sgt x suka tp kalo kt KFC mls nak tkr air sb mahal so layan je la air gas itu tanpa was2…hikhik

Hah..ni la makhencik…tadi ckp x tau nak sembang apa tapi kan bila da sembang gitu mmg susah nak stop…
Adik makhencik kalo makhencik sembang pjg kan, dia kata dia nak muntah **sgt x patut kan?
Adik makhencik yg bongsu pulak kan, kalo ondway perjalanan makhencik sembang nonstop ngn mak mesti dia ckp "kak, bole x senyap kejap..pening la"…hahah…kejam kan?hehe
So sejak penghijrahan makhencik ke Sabah about 3years, dorang kata anak buah makhencik si Trisya tu la yg sama potpetpotpet mcm makhencik…hahah
*happy sb ada pengikut…hehe

Ok la, later sambung potpetpotpet ehh..hehe
Apapun, Salam Jumaat ek korang ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...