Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, March 1, 2013

Makhencik Nak Bebel Pepagi Nih

Pepagi ni korang layan dulu gambar si Dania nih…
Masa ni dia baru bgn tido so a bit masham la cikit mukanya…heheh

Tapi korang sila abaikan perut makhencik yg muncit itu ekkk…
Jgn nak nada2 tau nak kutuk makhencik ☺ hahah

Arini relax skt sb ptg x antar Nasi Lemak…
Actually tadi jam 530am as usual g antar Nasi Lemak utk org kantin kilang…
Lonely tau p antar sb pakhencik adalah brtgs sampai jam 7pagi…
Takut sbnrnya dr pintu umah nak ke keta sb imagine mcm2…*ne tau time tu ada pencuri ke hapa kan???
Mulut dok la trkumat-kamit ngn ayat qursi pegi dan balik tau korang ☺ heheh

Ok la, nak tdo jap sblm ngasuh jam 8pagi…

Actually, makhencik dlm plan nak pencen ngasuh sb bdn da penat sgt…
Nak focus dgn Nasi Lemak je…
Cukup…cukup sudah daku menjadi babysitter…x mo da makhencik ☹
Sayang sayang pun anak org kan?
Biz Nasi Lemak ni lebey masyuk...penat sekejap je time msk2 tp brbaloi2 incomenya…
Ngasuh ni nak kena jaga btl2…waktu mkn&mandi…alert dlm sgala hal, time anak2 buat perangai lgk..huhhhh…
Kalo korang jadi babysitter korang tau la cmana tambah bila ada antara makpak anak asuhan yg aptb *malas nak cita…huhu…tapi bkn semua tau ☺

Ya…sblm ni mengasuh la sumber income makhencik tapi cukup la rezeki daku sbg babysitter kot
Lagipun menjadi babysitter ni, sakit pun ttp ngasuh jgk…
Nampak RM300 sebulan mcm besar je kan tp kalo bahagi dgn 20hari baru RM15 gtu…
Ckp byk pun x guna, kalo org yg x menjadi babysitter mmg x kan faham n akan menganggap makhencik nih too demanding…
Kalo ada yg anggap bkn2..trplglah…

Enough is enough…
Stop bebel eh makhencik…
Cam da ke laut da bebelan makhencik itew…kahkahkah
Kang ada pulak yg nyampah ngan entry nih…haha *ada aku kesah???

Makhencik pun manusia biasa jgk what…
Ada hati dan perasaan gtu

Ok ok la, stop bebeling…
Kan x jadi da makhencik nak tido…
Makhencik sambung keja dulu ekk…
Japgi anak2 tu tido baru makhencik curik2 tido gtu…

Babai korang ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...