Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, August 2, 2013

Sempat Beli Beg

Tadi pas da check in, dkt kul4ptg ai ngan hubby menuju la ke Bazar Ramadhan Kem Tentera Lok Kawi menapau Nasi Kerabu..Kalo bln posa pegi ke KK, mmg kami akan p situ beli Nasi Kerabu. Makcik tu org utara x silap, dgr2 loghat dia la tp mmg trbaik Nasi Kerabu makcik tu. Pelanggan mmg brtimbun gtu…hehe…ohh bunyi cm da lari cita dr tajuk entry nih!hahah…

Dlm 5lebey dkt kul6 blk dr bazar tu, menuju la kami ke CentrePoint, KK..Niat asal dr last week mmg nak beli beg yg besar supaya x yah nak ngangkut byk2 beg…Dlm jam6ptg tu parking je kt CP tu trus rush ke kedai beg tu. Pas beli kuar dr parking, dkt da time brbuka makanya lepak mkn kat satu area tu sb hajat pastu nak p Pasar Filipin beli kopok amplang sb ada sdara mengidam + nak amik sabun n cream muka area brdkatan sb kwn ai order…hehe. Cita sedetail2nya ai kan?hehe…

Last2 masa brbuka hubby ai bising ai mkn nasi x abis. Apa le buat korang, migrain ai melanda gtu. Ai kalo migrain mula la..sampai nak muntah gtu rasanya tp tetap girang pastu sb kami menuju ke arah 1Borneo semata2 nak mamam TuttiFruitti punya pasal…haha. Blk je hotel trus punggah bj letak dlm beg besar yg br beli tu so beg kecik tu letak buah2 tangan yg hadooo…Emmm, ok la korang..kang lg pjg ai cita..lg merapu jadinya..hehe. Nite korang!!! Assalamualaikum…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...