Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, August 26, 2013

Dah Angkut Dah Pun Brg2






Rumah Mak Abah kat Greenwood, Gombak tu kan da officially SOLD makanya masa bulan posa ritu..da selamat la mengangkut barang2 rumah ke kampung...2x jugak la membawa brg guna lori 3tan x silap aku...hihi...

Sebelum jual umah, aku ada suggest gak kat Mak suh jual je brg2 yang ada kat umah Gombak tu so x yah susah2 nak ngangkut tapi Mak Abah aku sah2 ar x nak kan...terutama Mak aku...hihi....

Aku faham jugak la napa dorang x mau jual...Mmg ar syg nak jual brg2 milik sendiri...Aku pun sampai skrg rasa sedey bila terigt brg2 umah aku yg terpaksa aku n hubby jual masa nak pindah ke Sabah dulu...huhu....

Ye la..masa tu hubby aku baru posting Sabah selepas abis training so mana la nak dpt kargo percuma dr kerajaan kan??? Lain la kalo di arahkan berpindah ke hapa...Yang tu mmg x da masalah...Nak kargo brg byk pun x da masalah...Sedangkan kami kargo keta Wira SE kami pun da 2k inikan pulak kalo nak kargo brg2 lain...so the best way kami decide time tu adalah menjualkan terus brg2...Nak ngangkut buh umah parents aku atau parents hubby mmg sgt la x sesuai sbb penuh da kot dua2 umah kan???hihi....

Ok la...cukup la kot aku membebel pasal nih...hehehe

2 comments:

  1. klu barang2 tu ade sentimental value, lagik la sayang nak let go kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu leez tp mcm kes azie tu..dlm keterpaksaan trpaksa juga let go..huhud

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...