Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, August 6, 2013

Happy Dapat Beraya Kat Kmpg, Tapi…

Allah saja yg tau mcmana sedey dan x tenteramnya aku saat ini. Susahnya nak rasa happy sepenuhnya stiap kali pulang ke kampung halaman. Pasti isu yg sama membelenggu diri!!! Rasanya aku da cuba utk brlaku seadilnya tp mcm2 kata2 yg dilemparkan kpdku. Apa yg aku buat seolah tidak dihargai. Malam tadi rasa x trtanggung da sgt sehingga kpd mak tmpt aku mel
uahkn isi hati.

Kalo aku x luahkan pada mak pun, aku yakin mak abah memahami akan apa yg dilalui oleh aku. Pasti mereka juga perasan setiap kami pulang ke kmpg halaman. Bukan niat utk aku membuka pekung di dada tp aku juga manusia biasa. Terkadang aku tewas dgn perasaan aku sendiri tapi trkadang air mata da x mampu utk mengalir lagi.

Aku harapkan dia mengerti tapi nampaknya aku yg trlalu brharap pengertian drpdnya yg trnyata menghampakan aku…Emm…tak tau sampai bila akan brakhir semua ini cuma aku brharap dan brdoa moga2 satu masa dia akan bisa mengerti perasaan ini…Aamiin…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. isu anak ke?? hurm.. sabar je la.. aku pun slalu sgt terkena mcm ni..lelah kan..

    ReplyDelete
  2. saya dah warning kat hubby...no baby no balik kampung. Nak balik...balik sendiri...babai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...