Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, October 5, 2011

Loveaqsha da peknan tau ;)

Rasanya kalo kwn2 mengikuti blog saya drpd dulu..mesti kenal siapa wanita kat sebelah ni kan???...hihi...inilah my BFF since zaman sekolah menengah lagi. Kalo kat blog...blognya lebih dikenali dgn nama Loveaqsha tapi skrg dia da x aktif berblog da atas sbb2 yg tertentu. Kalo nak tau, Alhamdulillah...rezeki dia da tiba utk timang baby x lama lagi...Skrg da 2bulan lebih da dia preggy. Sbg kwn, saya hanya mendoakan yg terbaik utk dia dan baby to be. Walaupun saya sedih sbb saya x bernasib baik spt dia tapi saya redha...ini suma kuasa Allah swt kan???. Namun sedikit pun saya x pernah menaruh rasa iri hati pun pada my BFF nih atau sesiapa saja yg preggy sbb saya faham...mengandung adalah saat2 yg dinantikan pada kita2 yg TTC. Saya yakin, satu masa pasti akan tiba juga detik saya...Insyaallah..Amin Amin...Yarabbal Alaminnnnn....

4 comments:

  1. sib baik hg boh pic aku yg kira cutela jgk~huhuhu
    insyallah aku doakn rzki hg lak pasni,aku pn awl ag xbrni nk xcited lbeh2..
    troskan usaha extravaganza hg~

    ReplyDelete
  2. sbnrnya da lama aku nak buat n3 ni tapi kan sibuk keja aritu...insyaallah..tq tq...hg jaga diri baik2 la ekk ;p...nanti aku nak dukung baby hg...balik nanti bulan 11 nak pegang perut hg...

    ReplyDelete
  3. sabar ya dik....
    insyallah.. pasti akan ada rezeki kalian..
    kak mendoakan agar satu hari Tuhan beri peluang kalian merasai.....
    banyakkan doa dan usaha ya

    ReplyDelete
  4. Citarasa Rinduan,
    Kak..terima kasih ya kak...Apapun Azie redha ja..semua ni aturan Allah kan yg penting usaha dan tawakal ja la...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...