Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, November 12, 2009

x sempat nak reply comment...


Hai kwn2 ;p
Sorry ye bcoz x sempat nak reply comment kwn2 kat n3 yg sblm nih...
X dan la nak reply sbb mlm smlm follow Loveaqsha ngn Hubby nya ke Semenyih...
Apapun saya sgt terharu dan amat menghargai setiap kata2 semangat drpd anda semua ;p
Love u all lahhhhhhh....
^
^
Sbnrnya saya x da idea nak update new n3 nih...
^
^
Bcoznya lately nih agak tension ngn training...
N mood idak la begitu bagusssssssssss...
^
^
^
Ohhhhhhhhhhh...
Bukan kerna itu ANONYMOUS ye...
^
^
Walaupun pada mulanya saya agak down la jgk dgn penghinaan si ANONYMOUS yg perfect kot orgnya itew...
Mak x layan nokkkkkkkkkkkssssssss...
Ada aku kisah??????
^
^
Mak peduli apa!!!!!
^
^
Bodoh la mak nih kan kalo nak amik ati gegila sampai nak bunuh diri dgn kata2 si ANONYMOUS!!!
^
^
Sorry bangat ye si ANONYMOUS ;p
Maybe awak tgh dok view blog saya nih kan????...
"Saya nak say TQ lah ye pasal awak telah meramaikan kwn2 saya kt dunia blogging nih"
Sayang awakkkkkk...
Mmg x bole blah la kenyataan saya nih kan???
^
^
Selalunya idak la ramai pun yg menggomen kat sini...
Almaklumlah follower pun berapa kerat je pun...haha... ;}
Tq sgt2 la ANONYMOUS ye...
Buat la lagi keja yg x dak faedahnya itewwwwww...
^
^
Tapi saya nak tanya 1 je soalan kt awak...
^
^
Apa awak dapat ye dgn menyakitkan hati org lain????
^
^
Setahu saya kat blog nih...kita nak cari ramai kenalan baru dan lama...
Buat apa nak cari musuh...
Betul x kwn2????

10 comments:

  1. betul.. akak setuju.... nampak tak akak angkat tgn ni... ahahksss

    ReplyDelete
  2. hehehe.. xpe dik.. positif je... biarkan anon tu terjun dgn labu2nye...

    ReplyDelete
  3. Betul tu azie.kita buat blog ne untuk buat kenangan kita n ank2 kita tuk msa depan.bkn kita nak suh dorg buat komen yg tak berfaedahkn.memang org yg memgomen tu jelez kot ngan azie yg comei. . Huhuhu.

    ReplyDelete
  4. haha...azie nampak la kak ina ;p

    kak amiys...
    betul tu...
    biarkan la cik anon dgn labu2nya...

    ira156...
    maybe org2 cam si anon tu mmg x bole tgk org lain happy kot...blog kita cam diari kita la kan...tapi yg nih kita nak share ngn suma org...kenangan jgk tu spjg berblogging ;p

    ReplyDelete
  5. farah...
    tq...tq...jom kita tubuhkan persatuan mencarik si anon.....
    haha...
    apa paedahnya kan!!!!hahaha...

    ReplyDelete
  6. satu jea tu LALAT tu dengki kat azie..

    ReplyDelete
  7. mmg giler kentanglah anonymous tuh! rase nak tlg sepakkan jer! huh!

    ReplyDelete
  8. Dia tu bukan gila kentang.. tapi dah kena sawan babi gamaknya.. tu yg suke cari pasal lam blog org....

    ReplyDelete
  9. kak ena...
    x da apa yg nak didengki kan kak...apa la sgt yg ada pd diri azie...org mcmni sbnrnya jiwa kacau kot agaknya...haha...x da kija nak dibuatnya da...

    leez...
    sabar...sabar...haha...lawak la leez nih...

    kak ummi...
    agaknya la kot kak tu yg merapu-meraban kat blog org lain ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...