Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, November 11, 2009

Thanx to ANONYMOUS ;p


Terima Kasih kpd semua kwn2 yg sudi comment kat n3 yg sblm nih ;}
^
^
Azie amat terharu dgn kata2 semangat drpd kwn2 semua...
Azie sgt2 menghargainya kwn2 ;p
"Thanx kwn2..."
^
^
Even Azie agak terkedu&sedih dgn comment drpd Anonymous itew...
Azie x simpan dendam...
Tapi Azie jugak manusia biasa...
Yg ada hati&perasaan ;(
^
^
"Mungkin org yg bersembunyi di sebalik Anonymous itew...
Hatinya kacau kot...
Itu dia saja yg tau"
^
^
Yg penting Azie x kaco sesiapa pun...
This is my blog...
So kalo ada sesiapa yg x suka or rasa meluat...
Tlg jgn jenguk blog Azie okae ;p
^
^
Tapi walauapapun...
Biarpun diri ini mmg serba kekurangan...
Azie bersyukur coz Azie punya Hubby yg menerima Azie seadanya dr 7taun yg lalu sehinggalah ke hari ini...
N Insyaallah utk selamanya...
Aminnnnnnnn....

11 comments:

  1. bullet mmg xsuke sangat anon ni...ade la beberape kes yang bullet kene sound balik pasal ni...

    ReplyDelete
  2. mmg la celaka org mcm ni.. akk mmg pantang org mcm gini dtg kt blog kita xde budi bahasa langsung..

    ReplyDelete
  3. org2 cam anonymous tu berani cam tu je...kalo x,x da nya nak sembunyikan diri kan bullet???kan best kalo kita le detect org2 camtu...

    hahah...kak zana...
    setuju 100%...da x suka...x yah la jenguk blog kan???

    ReplyDelete
  4. betul.. akak pun menci org mcm ni... akak dulu pernah gak kena.. dia punya komen mak aiii pedas cili kecil tul... nyampah... tapi lantaklah arr doa org teraniya akan dimakbulkan tuhan.... amin

    ReplyDelete
  5. sabar je la azie dgn org camtu. blog akupun penah kena komen psl aku teringin mkn chicken chop. siap cakap aku miskin sgt ke, tp aku delete je comment org2 bodoh camtu.

    tp ayat ko tu bagus, x suka jgn nak jenguk... itu yg btl.

    ReplyDelete
  6. jgn sedih-sedih tau..meh sini ena peluk skit

    ReplyDelete
  7. Tu komen orang sakit jiwa aka mental....rasanya laki dia dok kalut nak nikah sorang lagi kot sebab dia mandul.. pastu tadak tempat nak luahkan perasaan dia kacau la blog orang....

    ReplyDelete
  8. pelik tau...lately ada few HA bloggers yg ada org attack guna nick anon ni...blog nae pun kena...dia cakap anak nae JONGANG!!

    sah mental...

    ReplyDelete
  9. abaikan jer beliau tuh! wat menyemak otak jerk! huh!

    ReplyDelete
  10. chill azie. xyah layan. dia dengki ah tu. ehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...