Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, November 10, 2009

Pregnancy Ticker...I'm Preggy ;p

I'm preggy...
^
^
^
^
Idak la benar kenyataan itu ye kwn2 ;p
^
^
^
X tau la bilakah waktunya akan tiba...
Masih menanti dan terus menanti saat indah itu...
Pulak tu kalo dpt kembar 2 atau 3 atau 4...
Kira mmg berbaloi la kalo tunggu lama pun...
Hahaha...
^
^
Tapi kalo dpt 1 pun kira ok la tu...
Bak kata "trademark" one of my fren,Lindud Lohan...
"Syukur la nakkkkkkkkkkkkk"

* Bengang bila dgr kes buang2 bayi...Sng je dorang buang suka ati!!!!...KEJAM betul!!!

22 comments:

  1. KO kan GEMOKKK!!!..jgn kan 3, 4 org..10 org pun boleh!!hahahaha..
    kuruskan la skit bdn tu nokssss.....

    ReplyDelete
  2. mak ii ayat sapa ler kat atas tu... laser sungguh...

    ReplyDelete
  3. to Anonymous

    Lau ko tue jnis brni comment kt blog org,watpe nk rhsiakn identiti???
    Jgnla stkt brni komen blkg2 tp xbrni tampilkan dri..!~

    Ko sush ke lau dia lebih/kurag mkn??
    selama nie dia mntk duit ko ke nk mnt bli mknan???

    Sblm nk kutok org,fikir dlu ayat camner!~! Kita nie kaya ngn budi bhasa,bukan miskin bhsa..!~

    Aku thu ko nie msti kenalan azie jgk sb ada ayat yg ko guna tue aku dh besa dgr dr azie bla citer perihal mber2 dia..!~

    Tlgla kwn nie hal peribadi dia,sila hrmat apa saje tulisan yg dia wat dlm blog dia sdri!~!
    Lau ko rs xpuas hti,ko xpyh sush2 nk tgl jejak kt blog dia..~!

    Lau ko nk glamer bg link ko pd weols sume,nti aku tlg promotekn dri ko lau ko perlu glamerkan dri ko yg xlgsg glamer tue..!~

    Lau ko rs dh bersedia nk tonjolkan dri,dpersilakan..!~!

    ReplyDelete
  4. aper hal org atas tu..sedap mulut jea ckp mcm tu..

    ReplyDelete
  5. sis..sabarler....ade rezeki adele....kena rajin2 beruasaha....hihi..sis jgn lupe sign bolg fara ek...jadi followers fara...fara dah lame jadi followers akak...

    ReplyDelete
  6. SAPA YG KURANG AJAR SANGAT TUH?? MULUT CAM SIAL JER... FIRZIE_ROSES83, LAWAT BLOG AKAK, AKAK ADA CITE PENGALAMAN AKAK UNTUK MEMPEROLEHI ZURIAT....

    ReplyDelete
  7. la...pehal lak member yg atas sekali tu yer....apepun didoakan semoga azie berjaya preggy dlm waktu terdekat ni....harap2 kita same2 preggy la yerr...leh gi klinik same2....hehehe

    ReplyDelete
  8. sabar azie..
    ada hikmah atas semua yang berlaku..

    haku pantang tol laaaa dengan anonymous ni.. sepak mau!! hahaha.. emo lak ahkak!

    ReplyDelete
  9. azie berbanyak sabr ye dik.. kata-kata org mmg boleh buat kita down.. mereka takde ditempat kita tak tau... take care ok...

    ReplyDelete
  10. eee... anon tu kan klu jumpa elok cilikan aje.. melampau sgt... sbr ye dik.. insya allah.. ada rezeki tu nnti..

    ReplyDelete
  11. huh..ingatkan blog elly je yg ada org anon2 nie...kutuk2 orang tp tak berani pakai nama sendiri...

    sabar je la banyak2 azie..kak elly dah byk kali kene dah...sabar kay

    ReplyDelete
  12. hem...jgn dilayan org yg ckp tp xtunjuk muka...tu penakut..awak cuba petua orang cina..cari buah delima..satu tu wat simpan dlm umah...yg lain tu makan...okey...
    rezeki tu Allah yg bg...mungkin ada sbb Dia bg lambat...

    Mungkin dia suh beli umah dulu ke..keta ker..

    Jgn sedih2 yer...

    ReplyDelete
  13. kite senasib azie...byk2 kan berdoa..akak dh nk masuk 3thn kawin...kite penah bermsg kt frenster..akak nick Mrs.eeziza...:)

    ReplyDelete
  14. salam azie..selama ni saya just silent reader awk jew..tp rasa terpanggil r sbb dah terbaca komen si anonymous tu..

    biarkan lah azie..rezeki tu ALLAH yg tentukan..klau Allah kata skrg azie xde rezeki...mana tahu,sok lusa..rezeki azie nak timang twins or tripple plak kew kan..

    yg penting azie berdoa jew k..sbb kdg2 ni..org mmg suka mengata kite tp xbrani nak wat depan2 mcm si anonymous tu..

    maybe dia jeles kat azie..or maybe niat dia just nak bgthu azie yg rezeki azie tuk timang ank ramai lepas ni cuma ayat2 yg dia guna kan tu x sesuai..maybe sbb dia x habis skolah kot..tu yg ayat cam carca marba tu..he3..

    ok azie...yg penting azie usaha+tawakal+doa byk2 k..

    ReplyDelete
  15. azie...kalau dr forum HA hr tu den tau ada sorang ni mmg suka sgt komen geng yg still tryong to conceive dgn kata "ko kan gemok!"...

    abaikan je..minah ni mental sbb jeles tgk azie happy dan bahagia w/pun blom ada bb...dia dah ada pun tk sebahagia azie la tu...hampeh!

    ReplyDelete
  16. salam tuan rumah..saya pun mantan HA..betoi kata nae..kami dh sgt bese dg2 ayat GEMOK2 tu..

    sila abaikan dia..lantaq p..

    ReplyDelete
  17. Kak Ina@Diari Hatiku...
    x tau la sapa kak...

    Loveaqsha...
    Tq...sayang kat hg.......

    Kak Ena@Zh-Ena,
    Mmg sdp mulut betul kan???haha...


    Farah,
    Thanx Farah...Akak da add Farah... ;p

    Ummiirfan,
    Saya da lawat blog akak ;p da add da pun... ;}

    ReplyDelete
  18. Kak Rafflesia...
    Aminnnnnnn....Tq Kak ;)

    Ain...
    Tq kak...
    Sabar kaka...sabar...

    Jom kita sepak sama2 si anon tu...haha...

    Kak Ida@My Life Journey..
    Tq kak Ida ;}

    Amiys...
    Tq kak ;} Insyaallah akan ada rezeki kan???

    Nidza...
    Tima kasih awak ;)Nanti Azie cuba petua tu...

    Mrs Eeziza...
    Hai kak ;P azie still igt la kat akak...

    ReplyDelete
  19. Catherine...
    Thanx coz sudi jengah blog saya ;P
    Jgn lupa add saya ye ;)Nanti saya add awak juga...

    Thanx for d advice ;}
    Azie usaha,doa dan tawakal je catherine...

    Nae...
    Ye ke Nae???
    Waaaaa...musykilnya...
    Si anon tu agaknya mental da karat kot...hahaha...

    Chor Ayu...
    Okae Ayu...
    Lantak pi la kat dia kan????
    Asalkan dia bahagia...hahaha...

    ReplyDelete
  20. a..aa lah jahat a... mulut dier.. mamat ker minah tu ntah ntah nyah... takper lah azie.. tak kena kat dier lagi tu... sok sok kalau dah terkena kat hidung dier baru tau kan...

    khas utk si celupar tu... hidup ni berputar macam bola... kalau kita doa yg terbaik utk kwn kwn insayaallah kita akan dpt yg lebih baik dr tuhan.. soo insaflah...

    ReplyDelete
  21. smalldiary...
    thanx atip ;} its ok atip...kalo la bole ditutup mulut org kan???bila kena btg idung...baru dorang nak sedar...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...