Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, May 13, 2009

Sempat lagik

Pas interview tadik...saya ngn adik sempat gi CM...saya nak trim rambut saya yg dah teruk nih...Kami pun menuju ke dlm CM...satu2nya saloon rambut yg ada kat dlm CM so setibanya di sana saya pun potong rambut.Chargenya...RM20 tapi sbb saya penah buat rebonding kat situ...saya kena bayar RM10 je pun sbb ada 10point kat sana...JIMAT...JIMAT...tapi saya mmg suka sgt saloon tu...bukan apa tapi byk2 tempat saya buat rebonding kat situ je pun yg ok....kat tmpt lain...sehari 2 rambut da balik keadaan asal...bengang gila....buat abis duit je...so kwn2 yg nak buat rebonding...saya suggest gi kat sana...selesa pun selesa :)
Sempat saya beli 2helai baju nih...Da sah hubby saya kata saya ni mcm budak2...Tgk la baju saya tu...mmg cam budak2 kan???Skrg saya mmg suka pakai long T mcm2 nih...pakai ngn inner...



Pas je trim rambut...dgn pantasnya...kami terus ke Jalan Masjid India...jumpa ngn Kakak yg dok kat Banting...Mmg pekerja cemerlang betul...le lak ponteng keja pasal nak shopping kain utk raya.Kakak dtg ngn Mak Mertua serta adik iparnya...sakan dorang borong Tudung Ekin...kan murah je RM10 :)...x mampu ar nak gi Ariani tue.Pastu gi pulak ke Maroz sbb hubby kakak suka tempah Baju Melayu kat situ.Pastu pulak...da patah balik ke Jakel...kakak lupa nak beli lebih kain utk Si Kenit Tisya tue...
Cita pasal makan pulak...saya ngn adik bekpas n lunch pada pukul 1.30tghari camtu kat Insaf,Jalan Tunku Abdul Rahman...ni pasal Mak Mertua kakak ar nak makan sana...makan 5org sampai RM85...mcm x berbaloi je...baik makan KFC/A&W yg sebelah-nyebelah Insaf tu...da la saya nih x suka mkn kedai2 mamak...sah2...pinggan saya sorang je x licin.Skrg da saya rasa lapar pulak.....tapi mmg insaf arr pas kuar Restoran INSAF tue...hahaha...
Nak mkn apa ekk???Barang dapur x beli lagi...yg ado pun Maggie tapi x lalu pulak....nak kuar beli brg...keta, hubby bwk arini gi keja pasal saya x mo naik motor pagi tadik...kan da padan muka x le nak bergerak...(waa...ngadanya mcm x le jalan kaki kan???)...bukan saya x mo naik motor tapi kalo naik motor...sampai2 je...kepala saya da berpeluh...da x fresh nak interview :) Ok la...da panjang sgt da n3 nih...jumpa lagik bila saya rajin update ekk...



5 comments:

  1. ok la tu dik 5 org..akak ni ngan hubby jer..kena berapa tau????ambik ko RM75 henggit...tp jus mangga dia mmg mabeles..

    ReplyDelete
  2. ok ke kak?pada azie cam apa je...cam x berbaloi...ikut selera dok sebut drpd smlm nak mkn KFC tapi ikut majoriti la...besa je air mangga dia...azie buat lagi kaw tau...chewah...perasannnnnn tul...

    ReplyDelete
  3. kak ieda...
    kuar restoran insaf tu...mmg insaf kan????

    ReplyDelete
  4. yg colour kuning tu cantik..yg orange mcm byk sgt colourful dia

    ReplyDelete
  5. waa...kak ena le jadi fashion advisor nih...sbb ada 2 nih je yg berkenan...tu yg hentam amik je kak...yg lain2 lagi serabut...dlm gmbr nampk camtu tapi ok sebenarnya...corak itam putih je pun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...