Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, May 6, 2009

Firzie Laundry Services is over

Since 30/04/09 x ber on9@merepek merapu kat blog nih memandangkan berada di kampung so arini baru la berupdate blog nih...almaklumlah saya mana la ada lappy yg nak dibwk ke hulur ke hilir tapi masa kat kampung ritu...hubby kata nanti ada rezeki lebih...dia nak belikan lappy utk saya...beshnya....saya x mintak tau...kita tunggu dan lihat je la bilakah akan tiba detik itu.Actually masa gmbr nih dicaptured 30/04/09...merupakan ari terakhir kami bersama Firzie Laundry Services.Akhirnya setelah difikirkan masak2...for good kami terpaksa melepaskan dobi kami...Sayang mmg sayang tapi byk lagi perkara lain yg perlu difikirkan.Tengahari tu kami lunch kat Giant je pun sementara menantikan our buyer...

Hubby saya nih tekak org melayu...mesti nak mkn nasik...
YeeMee utk saya ngn adik saya...ABC...harus...x sah kalo x da...

Bekpas skali lunch....nampak cam lapar betul adik saya tu kan???hehe...Malamnya dlm kul 8 lebih camtu kami bertolak balik ke kampung...nantikan next n3 ekk...

4 comments:

  1. napa ang nk jual dobi tu? pastu ang jdik suri rumah sepenuh masa ka?

    ReplyDelete
  2. kami nak guna capital utk ikan keli lagipun kami x da 100%komitmen kat dobi...buat masa nih aku nak rehat dlm sebulan 2...buntu jgk fkr nak buat apa pasni...

    ReplyDelete
  3. ni makan ke nak melantak..hihiihhi

    Salam kenal
    http://bungaipengrindu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cik abg ke cik kakak BP nih...???kalo melantak...mcm kes cik BP mkn 4bijik burger...tue baru melantak :) hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...