Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, May 11, 2009

Dinner BURGER

Mlm ni teringin pulak rasa nak mkn burger.Actually kawan saya meniaga burger kat kawasan umah saya...kwn pun sbb dulu saya kerap beli burger kat dia...Saya panggil dia Maggie...Dia nih siap buat delivery tapi cuma pada regular customer la,student dkt UIA pun dia buat delivery...Sedap tau beli burger kat Maggie nih...Slalu kalo nak beli kat dia mesti pesan "koyak kertas pun x pe"...maksudnya nak mayonis lebih :) Ok la...promote pulak...nak kena mintak komisen nih kat dia...pada sesiapa yg dok area Gombak terutamanya kawasan Greenwood...gerai Maggie nih dkt dgn Klinik Keluarga,Greenwood...jgn lupa pesan cam saya baru burger tue sodapppppppp...Yum yum




Mlm nih dinner Burger Ayam Special.....wah...camne tu nak kurus???
Hubby saya cakap saya makin chubby...mcm Teletubbies...patut ke???


6 comments:

  1. Adui rndunyer nk mkn burger tue..sbr jela..
    yeker cam teletubbies???
    Silap tue teletubbies tue lbh cute skit dr hg la..
    jgn mare!!

    ReplyDelete
  2. tapikan.. entah nape.. sejak kebelakangan ni saya dan en hubby selalu beli burger.. simple atau boleh memudaratkan kalau makan selalu ekkk

    ReplyDelete
  3. wah ayat tu mkn dalam tu hehehehe

    ReplyDelete
  4. loveaqsha,
    amboi sonok hg ngata aku ekk.

    kak diarihatiku1976,
    x pandai la nak comment kak :)

    kak ena,
    mkn dlm x la sgt...bukan sng nak dgr hubby ckp camtu...chewahhhh

    ReplyDelete
  5. perhh.. sedap tu.. rekod aku, aku penah telan 4biji burger sekaligus.. huarrrgg.

    Salam Kenal.
    http://bungaipengrindu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. B.P...tu da kes makan terlampau tu...tapi x pe la...awak laki...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...