Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, May 8, 2009

Sakit Pinggang&Blakang Melanda

Kpd memana blogger yg menghadiahkan TAG pada saya...thanx byk2...bila berkesempatan nanti saya amik TAG tu ye...mood pun tgh x da...keletihan pun ada jgk...smlm drpd ptg sampai ke malam saya kuar ngn kwn dan adik saya ina tue...x ingat dunia pulak...mcm org bujang pulak saya kan???tapi hubby izinkan ekk...da lama saya x hang out ngn kwn tau dlm 2thn lebih nih :) tapi smlm bukan pegi mana pun...teman adik beli brg2 nak masuk belajar nanti...teman kwn cari kain kat Masjid India n our last destination SOGO...member nak cari stroller anak dia...pastu ada pulak Baby Fair...siap buat photoshoot utk anak dia lagik sampai la ke pukul 9mlm.Hubby saya lum balik keja lagik almaklumlah hubby saya bukan keja opis hour.



"Comel betul baby boy nih...."sempat curi2 amik gmbr anak org tapi blur arr gmbr nih...

Nampak x si baju merah yg kenit tue???bukan yg tinggi tu...itu bapak org :) Itulah anak kwn saya...

Cita pasal sakit pinggang...since selasa 5/05/09...tetiba sakit belakang ngn pinggang amat la perit.Sakit nih secara tetiba padahal x da pulak ngangkut benda berat sepanjang kat kampung...mmg pelik la...sakit gila...kalo saya baring...nak bangun mmg seksa...meronta2 dibuatnya...kdg terfikir..."ada antu ke hempap saya nih"...sampai hubby saya marah la fkr sampai mcmtu...Smlm malam masa tido,saya ngadu kat hubby sakit...lagi la dia bising...da sakit ada hati berjalan lagi...ni pulak saya dan adik baru abis berkemas brg2 yg bwk pindah umah Mak Abah...mmg cari sakit betul la saya ni kan???Abis siapa la yg nak buat???





Ok la kwn2...karang kalo rasa lega sikit blakang ngn pinggang saya nih...saya update apa yg patut ekk...(mcm la ramai org yg dok tgk blog saya kan???perasan betul la!!!)


4 comments:

  1. bby fhotoshoot tu kat sogo ker??
    smp bila ader??

    dah jumpa doc ker utk tanyer aper prob skt tu

    ReplyDelete
  2. azie x sure la kak...nanti azie tanya kwn azie sbb ketas tu ada kat dia...azie lum jumpa doc lagi...akak rasa pasal apa ekk???

    ReplyDelete
  3. cuba lumur2 dgn minyak panas time dkt nak tido tuuu....kasi panas skit tang sakit tu....x pun sapu yoko yoko ker....

    ReplyDelete
  4. azie da lumur ngn minyak urut yg buat seniri tapi semalam je pun bubuhnya...azie bukan suka sapu2 minyak nih...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...