Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, March 31, 2010

Makan Malam


Isnin malam ritu
Kerana terlalu lapar sgt
Saya ajak Loveaqsha makan dkt je ngn area umah

Slalu x camnih
Tapi mlm tu mmg saya rasa lapar sgt
Hubby Loveaqsha x da umah coz OT
Jadi haruslah ajak Loveaqsha...

Lupa nak snap ini pakcik
Sgt la ramah sampaikan dak2 laki kat situ
Asyik dok nyakat pakcik tu
Kerana memberikan layanan yg amat mesra pada we all
^
^
Nak buat camana...
Dah we all comei sgt ;p
Kahkah...

We all share makan ber2
Tomyam +....Telur Bistik...Ikan Kembung 3Rasa...
Air Belimbing + Air Laici
Tapi ok jgk mkn kat sini
X menghampakan la...

Tuesday, March 30, 2010

tul da dpt duit

Tadi bila click je blog kak My Life Journey...
Trus je sign-up
Sign-up pun bukannya rumit sgt...
Dan sehingga beberapa jam yg lalu
Income saya dah mencecah ke $3.74
Ok la tu kan???
Da kata modal pun nan ado ;p
^
^
Jom kwn2 join ini MYLOOK
Fungsinya sama mcm kwn2 surf guna Yahoo,MSN dll...
Cumanya dgn guna MYLOOK nih,kita akan dpt income
Bila org sign-up under kita
Kita akan dpt shares
Nanti kwn2 le baca FAQ bila dah sign-up okae...
^
^
Pasal payment???
Bila dah sampai satu tahap
Dorang akan accumulate
N then akan minta payment information drpd kwn2...
Itu ikut pemahaman saya la...
^
^
Jom la kwn2
Mudah je caranya...
Kwn saya yg join bwh saya income dia da sampai $5.06...
Kalah saya kan????
Haha...

Tgk wayang sama Loveaqsha


***Ohh...kerna tdk mahu menghampakan si Loveaqsha
Makanya saya publish la ini gmbr
Kang merajuk pulak susah...
"I kan menumpang kasih dia skrg nih...haha..."
^
^
Actually ni gmbr ari Sabtu lepas...
Masa nih we all kat dlm panggung wayang
Yang lawaknya nak pilih seat yg paling belakang
Last2...seat yg cam da terpinggir sgt da...
Dkt lak tu ngn pintu masuk wayang tu...kahkah...



We all tgk cita Evolusi KL Drift 2
Best bangat tau...
Sedey sbb Scha mati last2 tu
Da la kena belasah truk2...
Cian dia...
^
^
Kwn2 suma jgn lupa tgk filem nih
Mmg best gila...
Saya rasa mcm nak drift la pulak...haha...

Monday, March 29, 2010

I need U

***Kan seronok jadi kanak2
X da apa yg perlu dirungsingkan...
Hubby,I need u so muchhhhhhhhhhhh



Sunday, March 28, 2010

Lama dah


Suda lama tdk update blog di rumah kan???
Hah...ini pun guna ngn connection HP je...
Wimax ku...???
Sudah ku potong gitu...
Sure ke???
Ke kena potong???...kahkah...
^
^
Mau pulang ke Gombak jap
Tapi kepala ku berpusing mcm gasing
^
^
Tadi pagi Hubby call...
Arini dorang le kuar...
Sonok la tu
Almaklumlah sudah sebulan lebih terperap kat dlm PULAPOL...
^
^
Argggggggggggghhhhhhhhhh
Sebulan lebih lagik baru bole dpt Hubby balik...
Rindu bah sama Hubby...
^
^
Ok la...
Skrg saya mau usha tiket Air Asia...
Jumpa lagi nanti yeeeeee ;p

Friday, March 26, 2010

Afiq n Afif

Betul2 samakan muka d boys nih ;p ???
Haiyaaaaaaaaaaaaaaaaaa...da nama pun kembar....

Actually ini la anak kakak sepupu saya
Afiq n Afif
Baru 2 bln je pun umurnya...
Best kan...???
1st baby je trus dpt kembar
Jeles I tau...
I kan nak sgt kembar
Tapi nak buat camana
Still lum rezeki
^
^
Nak dpt sorang pun susah
Inikan kembar...
Jgn mimpi la...kahkah...
^
^
Rezeki masing2...
Tapi shukeeeeeeeeeeeeeeee sgt la tgk this pixxa ;)
Semangat bdn d boys nih...
Muka nampak bulat je...

Tisya n Ayip ;p

***Ini budak kecik mmg sentiasa dirindui
Sentiasa diingati setiap tingkahlaku nya yg mcm2

*
*
She's so strong
Kalo nangis x lama pun...

With her cousin
Anak kpd adik ipar kakak...
Masing2 dah nak dpt adik ;p
Masing2 akan jadi kakak n abang
***Camne la Tisya ada adik nanti???


Pandai lak tu membodek opahnya yang selalu didera...kahkah... ;p
Ohhhhhhh Mak Mertua kakak pun akan follow saya,mak n mak mertua saya ke Sabah
Agak meriah gitu coz Mak Mertua kakak very2 d sporting maaaaaaaaaaaaa....

See...apa la plan 2 kenit nih
***Nampak x lutut Tisya yg berwarna kuning itu??
Kalo nak tau...
3x dia sudah jatuh dlm 1ari di Astro Feast ;p
Kan I dah ckp bdk ini sgt la strong...
X da serik2 punya...



Muka ngantuk pun ada...
Mcm nak berak pun ada...haha...

Wednesday, March 24, 2010

G-String

Wah..tajuknya agak gempak kan???
G-String...haha...
^
^
Nak tau apa minatangnya???...
Cuba click n sign-up...
X da modal pun..
X try mana la nak tau...

Monday, March 22, 2010

Hai Obat...Hai Obat...Mari beli Obat...

Kalo kwn2 masih igt...dolu2 kala saya penah update pasal minyak urut resepi keluarga saya kan???
So kat sini saya nak promote psl minyak nih la...
Kalo ada yg berminat
Saya jual x mahal mana pun...
60ml hanya RM20...
Sila click untuk tau kemujarabannya...
Insyaallah dgn izin Allah swt...
Kita manusia hanya mampu berusaha...

Tuesday, March 16, 2010

kul9 mlm japgi balik kampung nek bas

***Gmbr I pagi Ahad...lum mandi lagik time nih...haha...
Buwukkkkkkkkk kan???
X kisah...x kisah...nak publish jgk ;p

Ohhhhhh ok...
seperti tajuk di atas...
Wah...agak skema gitu...
^
^
Pas abis keja kul 530 japgi saya akan trus berdesup balik umah
Nak siapkan brg2 utk balik kmpg naik bas kat Hentian Duta kul 9mlm japgi
^
^
Idak la byk brg pun cumanya mmg x siap 1 apa lagik...
Mlm smlm saya baru tau yg last week abah saya jatuh
Skrg pun pakai tongkat arwah tok saya
Walaupun Mak Abah cakap da ok 95%
Tapi saya tetap rasa x tenang
Smlm pun tido x lena teringatkan mcmana la keadaan Abah...
Sedey gila saya tau
Allah saja yg tahu mcmana perasaan saya ketika ini...
^
^
So tadi masa lunch...
Dr Desa Petaling berdesup saya ke Hentian Duta beli tiket bas
Nak gamble beli tiket mlm sakgi takut abis lak tiket...
Tadi pun saya terpaksa queu utk beli tiket...
Kaunter lain clear sesaja...
^
^
Ok la kwn2...nanti saya da blk dr kampung
Saya kasi update okae ;p

Monday, March 15, 2010

jalan2 cari makan


Ini pulak kisah Sabtu lepas 13/03/2010
My younger sista dtg dr Muadzam Shah
Semata2 nak temankan saya drpd Khamis-Ahad
Memandangkan Khamis-Ahad dia x da class
^
^
So dia pun tumpang la kwn utk balik...
Byr duit minyak kat kawan
Tapi yg penting saya cover balik la duit tu...
Dia kan student lagik ;p
^
^
So x la bosan sgt
X kan nak kaco Loveaqsha sesajooooooooo...
Dia ada Hubby nak di jaga
I lain la Hubby jauh la katakan...uwaaa...cedeynya...

My sista mau makan Yee Mee sajorkkkkkkkkk...
We all nak mkn Kenny Rogers tapi nan do lak kat Care4 Sri Petaling nih ;p
Layan je la kat Station Kopitiam...
Perut mmg lapar da time tu...
Mood masak mmg da nyorok tah mana2 tah...
Walaupun my sista mensabotaj I sewaktu gmbr nih di ambil
Tapi tetap comel kannnnnnnnnn???hehe...
Jgn muntah ye kwn2 ;p
Tapi idak la comel mana...
Debab ada laaaa...
Tgk...
Muka pun bulat jeeee
Tapi x pe...
Hubby I tetap sayanggggggggggg...weeeeeeeeeeeeeeeeeee ;p
^
^
Jgn terliur ye tgk menu we all itew...yumyum.... ;)


En. Somi suh gi K.K


Smlm my Hubby call...
En. Somi adalah kirim beberapa brg suh poskan
So tadi da settlekan utk diposkan...
^
^
N Hubby suh gi sana
Bila saya cakap nanti bln 5 nak beli tiket lagik
En. Somi kata x pe...
Nanti dia kasik duit...
Beshnya.......
Tapi saya takut la nak gi sengsorang :p
Kalo Semenanjung nih ok la jgk
Tapi kalo Sabah mcm takut je...
^
^
Ada sesiapa yg le kasi advice sikit x???

sblm gi keja kasi pose sikit

***Ini gmbr last week be4 nak gi keja...
Kalo mood ada...
Melaram la sikit tapi kalo mood nan ado...
Pakai jeans+tshirt company je gi opis...haha...otai kan????
Tapi u all jgn ikut lak...
Kang kena pecat lak...haha...



Pas abis kilija

***Ohhhhhhh...ini adalah peristiwa Isnin last week...
Pas abis kija saya janji jumpa ngn Loveaqsha laki bini kat Giant kat umah we all je pun...
We all mkn Western tapi foodnya adalah sgt x sedappppppppppppppp...
X mau dah mkn kat sini...!!!!!!
^
^
Loveaqsha yg pose cam sedap tapi sbnrnya x sedap



Ini menu Hubby Loveaqsha...
Jumbo Hotdog...
^
^
Bawah nih pulak
My menu...
Abg tu kata menu ni sedap tapi mmg x sedap tahap gaban laaaaaaaaaaaaaaa...yarkkkkkkkk
Tapi sbb da byr+lapar kan...
So I telan saja la...

^
^
Yg nih pulak Fish n Chip Loveaqsha...
Jgk x sedapppppppppppppppppp

X mau da mkn kat situ....
Dah blacklisted di hati I...

Wednesday, March 10, 2010

Maafkan saya suma ;p


Bukan niat saya nak menipu suma org yg lawat blog saya...
Saja je nak kasi suspen ;p
"Jgn marah haaaaa kwn2 yg comei2 belaka ;)"
^
^
Daripada hasil scan smlm...
Saya idak la peknan...
^
^
Doc kata itu adalah darah/nak jadi
^
^
Tujuan saya scan smlm adalah sbb nak proceed ngn ubat diet...
Doc kata kalo saya nak proceed ngn ubat tu
X da masalah
Sbb saya x peknan...
^
^
Tapi tetiba saya rasa berat ati pulak

Sbbnya da byk kali jgk saya scan...
X pnh nampak mcmtu...
^
^
Makanya saya buat keputusan utk hold dulu ubat diet tu...
Tunggu&lihat dulu mcmana ;p
Kalo x da jgk...
Maybe bln 5 baru saya proceed ngn ubat diet
^
^
Bukan apa u all...
Peod x regular cam saya nih
Mmg susah sikit...
Harapkan keajaiban je la...

jom kita tgk


U all tgk je la ekk
Kalo nak tilik2 pun bole ;p
Hasil scan smlm 09/03/2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...