Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, March 8, 2010

suka-suki

Sabtu malam saya tido umah kakak kat Selayang...

Penat jgk drive ke sana
Almaklumlah...
Keta Hubby i kan manual :)
^
^
Tapi pasal bosan punya psl...
Redah je la...
^
^
Nanti bebila nak drive ke umah kakak kat Banting lak
Tapi rasa takut lak pasal lalu hutan2 ;p
Ujung bln nak balik kmpg tapi nak naik bas sajorkkkkkkkkkkkk...hehe...
Kalo ada kwn maybe brani la jgk nak drive balik kmpg...
***Suda gemuk sgt...
Nak diet tapi x jgk diet...
Membesar bagai juara gitu ;p
^
^
"Ok...u all jgn ngutuk2 I ye...."
Keletihan sbnrnya time nih
Baru je sampai umah trus snap2 gmbr
^
^
Bdn usah la ditayangkan yeee
Kan suda ku katakan
Yang bdn ku terlebih ramping...
***Ramping x perut I ???
Mmg x ramping pun...hehe...
^
^
Agak2 nak gi Sabah dlm keadaan slim
Bolehkahhhhhhhhhhh ???
^
^
Tapi Hubby saya x suka saya kurus sgt...lalalalala...

6 comments:

  1. boleh... sbb hubby nanti balik akan melidi kot... tapi kalo hubby tak suka kurus sgt.. jgn kurus sgt... kasi chubby gitu.. ahahkss

    ReplyDelete
  2. haha ;)plan mmg nak kasi slim sikit tapi idak la sampai kurus kering kak ;p...tgk la camana nanti...hehe...kdg cakap je berapi...jalannya idak pun...kahkah

    ReplyDelete
  3. sama laaa azie.. hubby ain pun tak suka ain kurus.. sebab tu dah berapa kali misi diet tergendala..

    bila dah turun 2-3 kg, dia merepek.. dia kata tak suka tak de teman makan itu ini.. at last.. naik balik laaa 2-3kg yang dah turun tu...

    ReplyDelete
  4. tul tu ain ;p tapi mmg sepanjang kawin mmg hubby x pnh merungut...hubby x mau azie kurus sgt...x da isi x best katanya...kata dia la...haha

    ReplyDelete
  5. ala..xde la gemukss dibandingkan ngan akak...but 1 thing for sure, hubby akak usaha utk tak kuruskan akak, takut org ngorat..tahan tak? huhuh...now, dah boyot..takde saper nak ngorat la....heheh...ok per, chubby azie...so cute!

    ReplyDelete
  6. baby lyana,
    ye ke kak???mcm2 kan lelaki nih...agaknya dia x mau org lain ngorat bini dia...so dorang x kisah la kita2 nih chubby ;p tapi azie mmg nak slim kan sikit...x tau la kak...berjaya atau x...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...