Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, April 13, 2010

Nak tau ceritanya???


Kisah minggu lepas...Ptg Jumaat
***Di Opis
Someone trdekat baca jampi Siam tetiba...
"Akak...akak bukan sorang kan???
Saya agak terkedu gitu ;(
Sorang???Apa maksud A_ _ _??? (nama adalah dirahsiakan gitu)
Akak berdua...akak mengandungkan???
Lagi la saya terkedu...
Then bdk tu ckp...
Insyaallah anak lelaki
^
^
***Ari Sabtu
Saya ada ajak sorang kwn Hawa namanya...temankan saya tido Sabtu malam...
Pagi Ahad dak tu say something pada saya ...
Dia kata dia x sure sama ada dia mimpi/mamai gitu...
Kira2 kul 3 atau 4 pagi camtu...
Dia nak beralih ke posisi sblh kiri...
Tetiba dia cam terdgr ada sora pompuan kata
"Jgn beralih...ada baby kat kaki"
Dak tu pun x jadi beralih
Dak tu cam terdgr sora baby nangis
N bila dia nak beralih ke kanan
Suddenly bunyi kucing bergaduh...
^
^
Ahad saya sms dak A_ _ _ tu coz nak tanya sikit pada dia...
X lama pastu Dak A_ _ _ tu call saya
N soalan pertama yg dia tanya saya
"Ada x akak perasan jiran2 yg x suka kat akak???"
Ada la perasan jgk tapi x mo tuduh la
Pastu ada lah dia advice saya sikit2
Pastu saya cita la pasal yg dak Hawa cerita tu
^
^
Then dak A_ _ _ tu kata
Sebelum nih mesti ada org buat maksiat kat umah tu
Melahirkan kat situ
Janin tu ada jin jaga
Tapi jin baik katanya...
^
^
So far alhamdulillah
Saya x pernah la diganggu tapi
Bila saya dah tau suma nih
Saya jadi takut
Tambah lak saya dok sorang2 kan???
^
^
Smlm pun saya tido umah Loveaqsha
Tido pun x lena
Terkumat-kamit la mulut nih dok baca ayat qursi
Susah sgt nak tido mlm smlm
Jantung berdegup kencang sgt...
^
^
Pagi tadi pun saya siap2 mandi kat umah Loveaqsha
Kul 530am tau saya mandi...
Masuk keja kul 9.30am...
Kul 8.00am saya dah kuar umah
Padahal nak gi opis x sampai pun 5minit ;p

7 comments:

  1. ya ampun....aku takot..huwaaaaa...

    ReplyDelete
  2. Dik, baik tanya pada yg arif lagi.
    kalau bawak mudarat, cepat berubat...

    ReplyDelete
  3. nana,
    mmg takut nana...lemah semangat jadinya

    kak nidza,
    insyaallah maybe mlm nih azie pergi berubat

    ReplyDelete
  4. sungguh aku x balik dah kalau sengsorg. aku sangat la penakut orgnya...

    berubat zie... hati manusia ni mcm2. kadang didengki benda lain, dibuat benda lain. insyaAllah xde apa2 x baik berlaku... tp lebih baik mencegah ... aku doakan yg terbaik utk kau.

    ReplyDelete
  5. isma...aku takut gila la...adoi...tgk la camana...maybe nanti aku balik kmpg la jwbnya...
    thanx isma...doakan semoga semuanya ok ye ;p

    ReplyDelete
  6. mmg seram kak...adohaiii...kita dlm keadaan berdarah lak tu,tu yg rasa lagi takut...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...