Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, April 28, 2010

Menghitung hari


Begini la hidup bila berjauhan ngn Hubby
Ari2 menghitung hari
16 ari lagi...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dlm sehari...2,3 kali dok menghitung hari
Padahal nombor nya x kan berubah pun dlm sehari kan???...hehe...
^
^
Hanya mereka2 yg mengalami saja akan bisa mengerti
Rasa kagum pada mereka2 yg sentiasa berjauhan dgn Hubby
PJJ gitu...
Mereka2 yg Hubby nya slalu offshore lagik la...
Wah...hebatkan perasaan bila berjauhan nih...
Kita yg x pernah nih
Mmg rasa lain sikit la...
Susah nak dimengertikan...

6 comments:

  1. mm kalau akak [pun tak bleh la azie... hubby balik lewat pun berpuluh kali call.. penah la dia outstation oversea susah nak berhubung punyala susah hati.. nak buat apa pun tak jadi.. moga azie tabah ya...

    ReplyDelete
  2. hehehe kak elly pun menghitung hari gak..lagi 48 hari nak bersalin

    ReplyDelete
  3. Akak pun sdg menghitung hari bila ler agaknya laki akak nak blk coz dh nak msuk 2minggu exsais(army). .rindu dh menebal ne.huhuhu. . .

    ReplyDelete
  4. kak eida,
    thanx kak...dah x sabar dah nih...lagi 16ari ;p

    kak elly...
    jom sama2 menghitung hari ;)

    kak ira,
    azie pun rindu dah menebal gila dah nih...semalam hubby call pun dah request mc2...hehe...

    ReplyDelete
  5. betul tu azie.. aku paham perasaan ko...im in the same boat. Ammar pun selalu outstation.. rehat kejap kat umah, dh outstation balik

    ReplyDelete
  6. mamadhia...
    hanya kita2 je yg tahu...x sanggup nak berjauhan kan???ko lagi la...tgh sarat2 nih mmg hubby sentiasa diperlukan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...