Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, December 20, 2008

Raya Aji Time

Gambar ni kira paling latest sekali...posing b4 nak gi beraya@raya aji umah mak njang kat kampung paya jaras hilir,sg. buloh....x yah la tgk sgt gmbr ni...bulat tul muka...mcm apam :) hubby lak bukan suka sgt nak bergmbr...ini kira ok la...mau senyum....tu pun jenuh jgk la nak pujuk mamat sorang ni...tp masa session ni...abah,adik aku yg 2 org lagi...ashraf n amrun...tgh dok bersiap so x dpt nak capture...

Kakak2 aku ni mmg kaki posing...dorang saja la yg nak bergambar...x bagi chance langsung...mmg hantu gambar tul...tambah bila da ada anak...x abis2 ngn gambar...slalu gak la dpt mms gambar anak2 buah...

Ini gambar mak (berbaju hitam+ungu)...masamnya muka... tapi sbnrnya...seorang yg happy go lucky...suka buat lawak....dengan besan...Mak Yam yang sememangnya sporting

Kakak aku ngn satu2nya adik pompuan aku...still young...lum bole kawin lagi ek :)

Abg ipar aku yang kdg2 loqlaq...hobi dia...main golf...karaoke...kegemarannya...cendol...mana2 pun cari cendol...

Adik aku ngn bro in law....keding je orangnya...hehehe...

Ini Tisya...x mo bergambar...nangis mcm org pukul je tp x pe...dia ni jenis nangis kejap je...dua lagi anak buah x le nak capture coz da siap sedia kat luar umah..x sabar nak jalan la tu....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...