Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, April 17, 2012

Pengacara Popular Hampir Mati Akibat Minum Peluntur

*** Terkejut gegirl baca berita ni tau...huhu...Korang rasa2...sapa la pengacara yg dimaksudkan tu???...Gegirl rasa mcm Dira Abu Zahar ja (waaaa..gegirl pulak daaaaa...haha)...kalo tgk gmbr tu pun cam dia je kan??? Apapun korang layan je la berita yg tuan tanah culikssssssss di tenet ni ehh*** ...hihi
^

Walaupun gmbr x jelas tapi mcm tau ja sapa gerangannya...huhu

16 Apr – Seperti tidak percaya dengan berita yang baru sahaja sampai ke pengetahuan kami mengenai seorang pengacara wanita rancangan gosip tempatan popular yang bersiaran setiap hari minggu, dikatakan telah dimasukkan ke Hospital Serdang akibat meminum peluntur pakaian petang semalam.

Dia yang dimasukkan ke wad kecemasan sebelum itu telah pun dipindahkan ke wad pesakit luar selepas keadaanya dikatakan sudah stabil. 

Menurut satu sumber yang dipercayai, pengacara tersebut telah meminum peluntur akibat tekanan dari masalah yang berlaku pada dirinya. 

Dia yang dimasukkan wad pada jam 5.13 petang semalam turut cuba untuk menutup muka akibat malu dengan tindakkan akal pendek yang dilakukannya, dan cuba untuk menyembunyikan identitinya daripada diketahui ramai. 

Pengacara tersebut juga sempat meminta maaf kepada peminatnya dan juga pengikutnya di laman Twitter dan meminta agar diberikan kepercayan terhadap dirinya kerana dia sendiri tidak dapat menahan tekanan yang terpaksa dihadapinya sekarang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...