Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, April 12, 2012

Kurusnya Tuan Tanah

Ehhh..tuan tanah mcm da kurus kan???..haha...
Perasan...perasan... ;p
^
^
Maaf la umah serabut...
Almaklumlah...ruang tamu pun cinonet ja...
Buai si Alya pun ada tepi TV ja...
Almaklumlah...buai Alya tu Automatik pastu wayarnya sgt pendek...
Kira tu la tmpt yg paling dekat ngn suis...
Nak letak belah kanan betul2 dekat ngn suis adalah sgt x sesuai lokasi itu...haha
Sbb buai tu lindung gmbr kawin tuan tanah kat wall...bole???haha...
Layan je la ekk...hihi...
^
^
Sian kan TV letak atas meja tu ja...
Haha..layan ja la tapi kena monitor Alya selalu la pasal dia suka panjat meja n ketuk TV baru tuan tanah...kahkah...
Bracket utk pasang kat dinding TV tu lum sampai2 lagik jadik buat masa ni kena letak atas meja dulu la...
Nak beli kabinet TV..duit juga tu kan..hihi...
Yang ado je la...hikhik...
^
^
Nak buh alas meja takut lagi bahaya kalo Alya tarik kain alas tu nanti..
Jadi bogel je la meja tu buat masa nih...
^
^
Haaaa...lappy tu kalo Alya ada memang x le nak on9 la...
Kena sorok dalam bilik almaklumlah budak skrg ni...
Kasi dia guna notebook yg Made In China tu...
Lappy tuan tanah lak yg digemarnya...hukhuk...
Makanya langkah yg terbaik sudah pasti la mengurung lappy itu di dalam bilik...haha...
^
^
Yang penting tuan tanah sgt rimas dgn wayar2 yg jelas kelihatan tu...
Nanti tuan tanah cuba fikirkan jalan yg terbaik utk sorokkan wayar yg berserabut itu...
Pulak tu mood mengemas tuan tanah nan adooo skrg ni..huhu...
Tambah bila tgk tikar getah kat ujung tu...
Lagi dibetul..lagi berkedut jadinya...
Sebelum ni kat situ ada rak TV jadi x la berkedut camtu...
Tapi rak tu kecik..x le nak support TV baru ni...
Jadi...redha ja la dengan keadaan skrg ni..
Kalo duit banyak sangat...lain cita la kan...
Org kata kalo duit ada@banyak..mcm2 le buat...hihi...
 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...