Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, April 2, 2012

Cerita Pasal TV

Da beberapa ari Hubby dok fikir2...
Akhirnya...tercapai da hasrat Hubby nak beli TV nih...
Biarpun installment...
Tak kisah la kan???...
Janji tetap beli namanya kan???...
Tak mintak duit sesapa...
Da tu pulak beli kat kwn yg ada kedai letrik kat sini...
Orang Pakistan yg sgt baik gitu dgn Hubby...
Installment yg bole dirunding lagi tu...
Mmg tak kan dapat di kedai lain...
Kami da survey2 da pun kat kedai lain...hikhik...
Ini pun harga utk Hubby Azie ja...
Kata Pakistan tu...ini ensem boy kawan baik saya juga...haha
Wahhhh...ensem sangat Hubby saya kan???...hihi...
Mesti la ensem...Hubby I...hikhik
^
^
Actually beli TV nih bukan disebabkan suka2...
Ini pun disebabkan TV skrg sangat la teruk...
Sakit mata bila menengoknya...
Kdg ok...kdg x ok..abis camne tu???
Lama2 bole sakit mata dibuatnya...
^
^
Ce tgk kat sebelah tu....
Tu kira time ok sikit la...
Ce time x ok...
Amboiiiii makkkkkkkkk...
Sakit mata ahkakkkkkkkkkkkk...hikhik 
^
^
Sapa ada cash..bole la beli cash...
Better jgn la installment kan???...
Kami bukan x da cash..ikutkan mmg bole beli cash tapi bila da duk di seberang laut nih...jauh dr both family...
Kena la standby apa yg patut...
Japgi kot ada emergency apa ke kat kampung...
Camne la nak fly ke kampung kan???...
Bukannya ada org nak sponsor kalo fly time2 urgent cmtu...
Mcm waran tiket yg dpt setahun sekali tu...bukan main dapat cmtu je...
Itupun 6bulan awal kena mohon okae...hukhuk..
^
^
Ada ke cik Anon yg tgh mengutuk2 kami nih???...
Ahhh..suka ati ko la nak kata apa...
Janji x kaco idup ko sudah la k ;p

2 comments:

  1. tv kak pun biasa2..
    tak apa...
    kita hutang ker kita bayar cash ker, janji kita tak ganggu kehidupan orang lain...

    dik, maaf sangat2 tempohari tak join GA sbb kak ada emegency balik kampung..sorry sayang

    ReplyDelete
  2. yup kak...hihi..yg penting bukan curi kan kak?orait kak...tak ambil hati pun...faham juga azie kak..hehe ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...