Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, January 16, 2012

Sekejap Cuma Di Weston

Ikutkan mmg byk gmbr yg nak diupload kan untuk entry nih...
Tapi x tau la ngapa jadi mcmni...
Lately nih mcm susah sgt nak upload gmbr kat FB n blog...
Tu yg secara autonya malas nak update blog kalo x da gmbr...
Mcm bosan ja kalo update blog tanpa gmbr nih...huhu...
Setuju x kwn2???...hikhik
^
^
Sambung balik...
Ohhh..hari Sabtu lepas kebetulan Hubby off...
Jadi kami plan la utk bwk Baby Dania nih jalan2...
Tapi idak la jauh bebenor pun kami pi...
Setakat ke Weston ja kami pi...
Weston dgn Sipitang x la jauh mana...
X silap x sampai sejam pun perjalanan gitu...
^
^
Walaupun kami pi Weston x la lama mana...
Tapi sbb pi bwk si Baby Dania nih...
Makanya hari kami pada hari tu adalah sgt enjoy gitu ;p...
^
^
Kat sana adalah sorang Makcik yg keja kat situ...
Rajin lah dok interview kami...
Dia tanya kami...
" Anak sulung ka nih... "
Kami jawab ja ya...
Senang ceritakan???...
Nanti kalo kami kata bukan...
Byk pulak ceritanya...
Nanti tanya itu ini la...
Kan pening kepala acik nih nak cita panjang lebor...hikhik....
^
^
Tapi ramai kwn2 kat sini ckp...
Kalo kata anak kami...
Org mesti percaya...
Sbb kata kwn saya...
Bentuk bibir Baby Dania mcm saya ;p ...
Errmmmm...Loveaqsha...hg da belek abis2 ke utk kepastian ttg nih???...hikhik
Ada juga yg kata...bentuk muka Baby Dania nih cutting 4segi mcm saya..
^
^
Begitulah antara comment kwn2...
X kisah la apa pun yg org kata...
Kami sedar...
Kami nih hanya menumpang kasih Baby orang....huhu...
Hahhhh...tetiba ja acik rasa sedey nihhhhhhhhh...hikhik..

4 comments:

  1. selamat malam azie--
    kak kenal kamu rasanya dh lama..
    ingat2 kak.. isu zuriat y buatkan kak sangat merindui entry kamu..
    sayangnya kak hilang jejak blog kamu

    alhmaudllilah, sudi juga kamu singgah blog kak, kak dah boh blog kamu dlm bloglist kak ya, harap2 panjang ukhwah kita

    damia mmg sangat serupa dgn kamu.. nampak secocok..

    ReplyDelete
  2. selamat malam juga kak ;p terharu azie baca comment akak n comment akak nih buat mata azie berkaca..seriusly azie sgt terharu coz ada juga org yg menghargai blog azie...ala...org kata blog picisan gitu kan kak ;) thanx coz sudi add azie dlm bloglist akak...yup...semoga panjang ukhwah kita bersama kak...apapun...thanx ya kak atas comment akak tu...skrg nih...mmg dgn baby dania la kami suami isteri menumpang kasih kak...rasa sayang sgt kami kat baby dania nih..terhibur kami bila dpt bersama dgn dia ;p

    ReplyDelete
  3. hah yolah tang bbir tue smla,tp tang muka bersegi tue agk confius..muka segi ke bujur erk?

    awatla pic dania xbyk pn,hg suka ikt pkok klpak kt dania erk tue wat dia ag comei cam aku...*___*

    ReplyDelete
  4. bujur sireh lain meiihhhh Loveaqsha ;p...nampak gegirl sikit ikat rambut camtu...byk sbnrnya gmbr tp x tau napa skrg susah sgt nak uplaod gmbr...x tau apa kena ngn maxis aku nih...padahal qouta dok byk lagik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...