Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, January 31, 2012

Padan Muka Aku

Haha...
Padan muka utk diri sendiri...
Sapa suh mkn 1tapau durian sampai abis...
Kan mlm smlm kepanasan daku...hikhik...
^
^
Mlm smlm pulak si Baby Dania nih asyik ngamuk...
Jadi bukan ja x lena tido si baby tue...
Makcik nih pun turut sama la x lena tido..
Tapi tidak mengapa...
Begitulah kalo ada anak kecil kan???
Mcm tula mak-mak kita masa membesarkan kita dulu...
^
^
Walaupun daku x ada anak...
Itu suma x jadi hal la..
Acik ok jeeeeeeeeee....

6 comments:

  1. mn gmbr bby hg tue lm xtgk..~
    windu lak ase nk tgk pic dia..

    ReplyDelete
  2. SALAM PERKENALAN..ceritaceritisiti.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kat sini musim durian nak sampai ke penghujungnya..dah tak ramai yg jual durian

    ReplyDelete
  4. amboi loveaqsha...nanti la aku kasi upload lagi ekk....hikhik

    sarah...
    salam perkenalan jugak dear ;p

    kak ena...
    ye ke kak...sini mcm byk lagi tapi mcm nak dkt penghujung da pun juga...hikhik..besa la bila hujung2..harga pun naik mencanak la kak..hihi ;)

    ReplyDelete
  5. org kata kalau dh jd hubby-wifey akan ade 'jangkitan' antara 1 sama len. means, ape yg hubby kita sker w/pon b4 this kita xsker, lama2 kita akan jd sker gak & vice versa. macam my 'sayang' dolu mmg antu durian sgt2! leez plak mmg xminat! skang, dia dh t'ikut2 leez kot sbb xberapa minat durian dah. still mkn but, xmacam dolu la.. maybe aura leez lg kuat kot sbb tu dia yg mengalah! he3..

    ReplyDelete
  6. leez..hikhik...shiannya hubby leez...azie pun dulu so so je suka durian tapi maybe sbb hubby antu durian..makanya jadi antu durian la jugak azie nih...hikhik...aura hubby azie la lagi kuat nih...hikhk...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...