Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, January 17, 2012

Saya Bukan TTC

Kepada rakan2 TTC...
Jgn salah anggap okae...
Bukan bermaksud saya x mengaku saya bukan golongan TTC mcm kwn2 semua...
Cuma...
Saya malu untuk mengaku yang saya jugak mcm kwn2 TTC yg lain...
Sbb TTC nih lebih kepada anda yg berusaha keras utk mendapatkan zuriat ;p
^
^
Pada mereka yg kurang faham apa tu TTC...
Elok la saya bagitau yg TTC itu adalah Trying To Conceive ;p
^
^
Ok la...biarlah saya terangkan kpd kwn2 semua...
Kenapa saya x berusaha keras utk mendapatkan zuriat???
^
^
Saya hanyalah seorang surirumah...
Hubby saya pun hanyalah anggota polis yang berpangkat rendah ja pun...
Jadi...usaha kami pun ala qadar ja la...
Org kata ikut kemampuan gitu...
^
^
X yah la kwn2 nak sedey2 sgt okae ;p
Saya x sedey pun...hikhik
Mungkin sbb da semakin redha kot...hehe ;)
^
^
Ermmmmmmmmm...Bukan  la maksud kami x usaha langsung...
Cumanya kami lebih banyak usaha cara tradisional  gitu...
Kalo secara moden pun sikit2 ja la...
^
^
Apa yg berlaku pasti ada hikmahnya kan...???
Manatau mungkin taun depan Hubby saya da sah jawatan baru nak ada rezeki zuriat...
Siapa tau kan???... 

6 comments:

  1. Insyallah ada rzki tue,jgn stress or putus asa..
    mn thu cam yg aku kta kt hg pas dauz sah jwtn tetba ada rzki tue,sape thu kn!!~

    ReplyDelete
  2. sbb tu aku mcm na mo fikire sgt bab anak nih..kalo makin di fikir..makin rasa sedey n down gitu..insyaallah..moga2 masin la mulut hg ...aminnnnnnn

    ReplyDelete
  3. alaaaa....sedih je bunyinya... tamau sedih k. kita xblh pandang rendah usaha tradisional tu. kadang2 org puas berubat moden, tetiba tuka tradisional, trus melekat. Insyallah, bila Allah kata dh smp masa nnt, Dia akan bg juga. jgn rs down sgt ye. cheer up! ;)

    ReplyDelete
  4. yannie bunny...
    azie x sedey la dear cuma rasa segan ngn kwn2 TTC yg lain coz usaha dorang suma x terjangkau oleh azie ;) tapi semoga usaha kita semua x kira apa cra sekalipun membuahkan hasil yg diidamkan...aminnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. alahai....TTC to pada hani tak semestinye kite kene terus terusan berubat cara moden, cara tradisional pon still ttc jugak....

    mcm hani, tak terlalu cara tradisional, n cara moden baru sekali pergi....pon kategori ttc

    terlalu fanatik sangat nak ttc pon tak boleh jugak nanti 'makan dalam'..hahah..kalo kecewa asyik tak menjadi je...kannnn lelame sakit jiwa jadinya...

    chill chhillll aja yaa

    ReplyDelete
  6. hanidatul shatira...bukan apa dear..kdg rasa segan nak ngaku TTC...hikhik....yup..tul tu...chilllllllllll ;) hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...