Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, January 17, 2012

Feel Ngandung Le Tak???

Begini la  kalo org x da rezeki nak ngandung...
Tingin lak nak pakai baju ngandung...
^
^
Ehhh..x la...
Camni alkisahnya...
^
^
Ada la terbaca petua someone kat FB...
Dalam group Inginkan Cahayamata Tapi Rezeki Belum Ada tue ;p...hikhik...
Antaranya adalah pakai baju orang yang ngandung x silap...
^
^
Jadi apalagik...
Ada kwn saya kat sini preggy...
Ateee dgn lajunya acik nih mintak pinjam la sama dia...
Dan2 tu juga si kwn nih antar kat umah saya...
N...dan2 tu juga la saya pakai baju ngandung si Esha tue...hikhik...
Ohhhhh..tapi x la acik pakai di depan kwn acik tue...haha...
Cumanya buat pakai di dalam rumah ja...
Nak kuar umah sapu sampah pun siap cover2 lagik tue...
Coz segan kan ngn jiran....hikhik...
Org x ngandung pakai baju ngandung...
Kan malu acik nanti...hakhak ;p
^
^
Ala...saja je mencuba petua nih..
Ne tau...
Tetiba masin mulut si Baby Dania tue...haha ;p
^
^
Ada gak petua lain yg katanya...
Kalo ada kwn/sedara bersalin...
Curi lampin ka pampers cengitu...hikhik
^
^
X kan bini polis pun nak mencurik????..hehe ;)
*** Ehhhhh...papa...curik lampin n pampers anak kwn/sedara....le masuk penjara x???...hikhik ;)
Haha..kan acik nih mmg over gituuuuuuu...
Sila jgn layan kesengalan acikkkk  ni eihhhhhhhhh ;p

6 comments:

  1. Blom try blom tau kn.mnalh tau kot2 tersangkut. .fuh akak doakn cpt2 ada bby. .jgn putus asa tau ;)

    ReplyDelete
  2. tak salah mencuba... kita usaha selagi boleh..azie..akak bulan 2 ni nak g beurut kat JB..bidan tu tolong tgk dr jauh dia kata rahim akak sempit tu asik gugur... dia suh dtg urut.. nanti kalau akak nak tanya urut dptkan baby kat bidan tu akak tanyakan bg pihak azie ya..kita sama2 usaha...

    ReplyDelete
  3. Bkn ke bidan kata akk preggy? Ada check x? Moga cpat rezeki akk yer :)

    ReplyDelete
  4. Mrs. Ira...
    yup kak..belum try belum tau kan...hikhik...amin...amin...amin..yarabbal alamin...

    kak @e_da...yup kak...hihi..camne la nak suh bidan tu tgk dr jauh kak???best juga kalo ada org yg le tgk dr jauh...mcm azie ni kak..2,3 bidan ckp azie peknan...tapi bila scan x da pun tapi sampai skrg kdg2 mesti rasa senggugut...huhu...since bulan 12 x da peod sampai la skrg...sebelum2 tu pun sikit2 ja...nanti akak tlg tanyakan bagi pihak azie ya...tq sgt kak ;p really appreciate it ;)

    Ros...
    mmg 2,3 bidan kata akak peknan tapi check UPT+Scan suma pun x da...huhu...amin....amin...yarabbal alamin...

    ReplyDelete
  5. azie... contact akak kat email... shinbi3@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...