Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, September 5, 2011

Gmbr Raya Kakak



Gmbr raya kakak ni pun, saya amik dr FB biras kakak saya...huhu...Terubat la jugak rindu pada mereka terutama pada Tisya n Sara ;p...Saya ada request pada adik di kampung utk MMS gmbr2 raya pada saya tapi x dilayannya.
^
^
^
^
^
Maybe Mak Abah saya x kasi kot...mungkin dorang fikir saya akan sedih bila tgk gmbr2 raya dorang di kampung kot...mungkin juga la tu...huhu... 
^
^
^
^
^
^
 

Ok la..x da apa yg nak diupdate setakat ni...Idea pun nan ado...huhu...tgk kwn2 blogger pun senyap sunyi ja trus mati kutu dibuatnya...hehe...
^
^
*** Ohh..arini Baby Sara da cukup satu tahun la..Semoga Baby Sara menjadi anak yg solehah hendaknya...Amin.

Ini lah kakak n abg ipar  saya ;) Abg ipar yg ni la suka dok nyakat saya...Kitaorg 2 mmg suka nyakit-menyakiti ati tapi utk suka2 ja la..haha...Taun ni kakak saya ni da masuk 3series...haha 30 da umurnya...tapi x pe la...anak ada 2 kira da ok la tu kan kalo nak banding saya...ni saya lagi 2taun da nak masuk 3series tapi masih ber2...x tau la sampai bila akan ber2 lagik...Takat ni kakak saya ni la harapn utk tambah cucu Mak Abah saya pada 6 menjadi lebih drpd itu coz Kakak Sulung saya da hentikan productionnya. Abg saya pulak da 3series tp lum kawin2 lagik...tapi kalo lelaki kawin lambat pun x pe kan...Kalo pompuan tu dah jadi buah mulut org da tu...apapun jodoh, pertemuan sumanya di tangan Allah swt...Adik2 lain belum kawin lagi...Apapun kalo family kami dah berkumpul..mmg boleh roboh umah dibuatnya walaupun dgn hanya 6anak buah setakat ni...lalalala...Apapun..masih dlm mood raya kan???Jadi..Selamat Hari Raya...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...