Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, May 5, 2010

Kisah baju tido


Tgh dok plan nak cari baju tido baru
Tiba2 terigt lak kisah baju tido...haha...
Kisah mlm sblm diijabkabulkan gitu...
Beberapa ari sblm tu ada gi beli baju tido ngn bakal Hubby la time tu
Nak dijadikan cerita...
Hubby la yg simpan dulu baju tu...
Bcoznya saya malu nak simpan baju tu awal2...
Takut jadi bahan nanti..hehe
Baju tu cekci cikit la dr yg gmbr nih...
Colour itam
Itam kan menawan...
Tah mcmana mlm yg sedara-mara, jiran2 dok sibuk2 isi bunga telur...
Hubby pass baju tu pada adik x silap
Yg org memegang amanah tu pulak lupa nak pass kat saya...
Main letak je kat tepian2 pantai...hehe...
Sorang tok sedara ambik la sebungkus plastik yg tdk diketahui apa isinya itu...
Haha...
Bila dah bukak plastik tu
Sah2 la nampak baju tido kan???
Agak malu la jgk saya saat itu ;p
Still igt sampai ke hari ni ;)
^
^
Now tgh nak mencari new one lorrrrrrrrrrrr....
Next week kan Hubby nak balik ;p
Kena la lain dr yg lain sikit...
Sorry ekk kalo agak censored gitu ;}

9 comments:

  1. teringat mase nak kawen aitu...dok cari baju tdo......na bli 1 yang pink comel2...1 lg itam tp comel2 gak...pastu hosmet ckp "cih..tak seksi pon"..patut bli yg lace2..hahaha....ble tnye kat husband; die ske ke na pakai yg lace2 tu...die kate "tak nak ah..mcm makcik2"...hahaha..sib bek x bli :P

    ReplyDelete
  2. len org len la naa...hubby azie suka yg ceckci2 n lace...hubby dok call ckp dok terigt kat baju tu..haha...tapi nak cari lain gak...baru besh...da 3bln kan x bersama...hehe..wah..lucah sekejap...

    ReplyDelete
  3. kah kah kah.. ain dulu masa duk rumah pak mertua, dalam bilik je boleh seksi. lepas tu, masa pindah rumha.. baju tidur seksi nak mati tu tertinggal dalam almari bilik kat rumah pak mertua tu. sekali pak mertua sound, "ain, ada baju ain tertinggal sehelai kat dalam almari tu." malu malu malu malu.. [tengah menaip ni pun malu lagi]
    hubby yang jawab, "haaa.. baju tu kitorang nak guna time balik rumah abah sekali sekala.."

    ceh.. ingatkan dia nak back up aku.. hua hua hua

    ReplyDelete
  4. owhh.. selamat m'carik, ek! semoga jumpe yg b'kenan di hati.. ;)

    ReplyDelete
  5. haha..kelakar la ain..hikhik...x pe ain...kenangan manis gitu..kihkih...

    leez...tq...haha...

    ReplyDelete
  6. aaawww... auuummm... cekci tu best ....

    ReplyDelete
  7. ahahahah weh xtahan makcik ghelak sensorang ni. msti ang xngaku ang punya kan kan

    ReplyDelete
  8. tu la pasal...na ni kurus...pakai yg lace2 tu...cam xbebaloi je...haahhaa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...