Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, August 5, 2015

Adik Bongsu Pompuan Kawin!!!


Lamanya alahai aku menyepi drpd dunia blogging..Mood nak berblogging dah x mcm dolu2 tau..Aku pun x tau napa cenggitu...Maybe sbb da tua kot..hahaha...
Ok la..setelah sekian lama x hapdet blog, skrg aku nak share ngn korang bahawasanya 22Julai ritu aku balik kampung@Semenanjung sbb adik pompuan bongsu aku kawinnnn..yabedabeduuuuuu...Da kenapa aku plak yg epy kan???hahaha...

Kali ni adik aku memecahkan tradisi dgn berkawin dgn org Negeri Sembilan. Napa aku ckp camtu?...Sebabnya kan..aku ngn kakak2 aku yg lagi 2org tu...suma pun kawin dgn org Perak jugak..so sbb itulah aku ckp adik aku yg sorang ni da memecahkan tradisi..hahaha...Saja je pun ckp cmtu..heheh..Tak salah pun nak kawin dgn org negeri mana2..da namanya jodoh kan???..Eehhh..dulu kan zaman2 muda remaja aku, aku slalu je bercinta ngn org nogori tapi nampaknya jodoh aku ditakdirkan dgn org sekampung jugak yakni Perakianssss..hikkkssss...

Btw, ari pernikahan adik aku ni berlangsung pada 24Julai2015 bersamaan dgn ari Jumaat..Almahdulillah semuanya berjalan lancar majlis lepas Asar tu dan aku dipertanggungjawabkan oleh mak aku utk masak Nasi Lemak utk majlis petang tu..hahaha..Mentang2 la aku meniaga nasi lemak kan???...ihiiii...Dengan selesainya Majlis Ijab dan Qabul adik aku nih maka dgn ini diisytiharkan bahawa Pakcik Kamarudin da x da bunga2 di taman larangannya ye..Yang tinggal hanya kumbang 3ekor..kikikikiikikiii so sebarang surat-menyurat..I'm sorryyyyy..x dapet den nak melayan yoooo..ahakkkksss :)

Ok la..nanti aku hapdet gmbr2 kawin adik aku ye..kalo eseiiii rajin la yooo...Ekau2...bawak2 la bersobar yoooo...Amacam, ok x loghat nogori aku???...hihiii

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...