Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, August 18, 2015

Gambar Di Hari Persandingan Adik Aku Lagi


Ok....ini gambar perantin bersama mak abah...Nampak sgt letey plak mak abah aku kan?...Mau x letey...utk kenduri kawin adik aku nih..mak abah aku masak sendiri tau..x amik katering bagai...Masak utk 1000pax ke atas mau x letey kan???huhuu..Tq jugak kpd sedara-mara dan owang kampung yg turut membantu..hihiiii...

Menu di hari kenduri adalah Nasi Beriani, Nasi Putih pastu ada la lauk Dalca, Rendang Ayam, Rendang Daging, Acar Buah, Papadom, Keladi Masak Asam Laksa ke apatah..lupa aku...Air Sunquick, Buah Tembikai, Bubur sebagai pencuci mulut. Alhamdulillah...makanan berlebih-lebihan...suma pun x balik dgn pewut kosong :)


Ok...yg ni family akak sulung aku bersama mak abah dgn 4heronya...Akak aku yg ni da totop kilang pembuatan anak..hehehe...


Yang ni plak akak atas aku dgn mak abah serta 3anaknya..Yang ni belum totop kilang lagik..heheheh

Ohhhh...Actually atas akak aku ni..ada sorang abg kami tapi dia x dpt balik masa kenduri ni  so x da la gmbr dia...hehehe


Yang ni of coz la gmbr aku ngn baby aku bersama perantin..Siankan x da somi aku di sisi...huhuuu..


Yang ni plak gambar adik bongsu aku bersama anak2 buahnya tapi anak aku  ngn anak kakak aku sorang x da dlm nih sbb dua2 pun nak melekat sajork dgn omak2nya yg tersayang..hahaha...

Ohh again...adik lelaki yg bawah aku pun x da dlm gmbr sbb panggil2 x muncul tiba nak2 photographer da nak balik..huhuuuuu..Sian plak x da gmbr dia wedding kali ni...Ermmmm x pe la kan..yang penting...semuanya da selesai dan berjalan lancar. Alhamdulillah :)

3 comments:

  1. Assalam azie,
    temanya biru & merah yer :)
    tahniah pengantin baru

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Wasalam kak....
    nampaknya gitu la kak...
    pengantin takut dia tenggelam...hahahah..makanya dia suh family pakai merah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...