Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, March 31, 2014

Susahnya Hati Mummy

image

Ari Sabtu ritu, tetiba telinga anak aku ada nanah...huhuuu...Smlm tgk da kering tapi tetap rasa susah hati. Japgi nak bwk anak gi klinik. Hope x da benda buruk jadi..Risau jgk takut kot semut ke masuk dlm telinga anak aku kan...huhu...

Dulu masa x da anak, x la susah hati kan tapi bila da ada anak nih mmg lain sgt. Bila jadi mcmni, aduhaiiii..susah ati aku somi aku memikirkannya...so korang, pnh x baby korang hadapi masalah mcmni? Any tips utk aku yg baru2 jadi mummy nih???hohoooo...

3 comments:

  1. better ke klinik...lagi puas hati nak cek baby....
    btw comeynyaaa qaseh tido..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak..mmg nak gi klinik japgi ni..bàgi babah qaseh tido jap sbb baru blk keja...nak trus jln pi kk..hih8

      Delete
  2. azie lalink ...congrats dik

    Azie , baby ada selsema atau batuk tak ?

    Biasa nya baby akan senang kena ear infection sebab salur ear nose throat semer sambung kan . So make sure pegi cek dkt doc . Anak anak akak mmg semer kalau selsema lama sket terus kuar kat tinga

    siap masa isk ada lubang kat gegendang tinga . tapi tak per nanti dia tangkup balik .

    just make sure telinga dia sentiasa kering

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...