Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, May 19, 2012

Saya OK Da

17/5/2012 mmg hari yg amat pelik..
Time nak check air kencing kat hospital..time tu la tetiba kena kencing kotor...
Dan that day juga mengalami spotting...
Semalam camana pulak?
Ohhhh...semalam da x da spotting cuma rasa x selesa kat atas ari2 belah kiri...
Rasa cam ketat2 gitu kat area atas ari2 tu...
Ntahla...selagi cik p belum dtg selagi tu masih ada harapan kan???...
Moga2 ada keajaiban drpd Allah swt...Aminnnnnnn....
^
^
Ok la..nak tido dulu...
Nanti pagi nak pi bekpas Nasi Kerabu kat kedai...
Lama da x makan Nasi Kerabu...
Kebetulan ada restoran org semenanjung baru buka kat Sipitang ni kan...
Jadi japgi mmg nak pi try Nasi Kerabu...
Org kata tukang masaknya org Kelantan...
Mesti sedapkan Nasi Kerabu nya...lalallaa....

11 comments:

  1. betul tu selagi cip P tak datang selagi tu ada harapan..insya'allah moga ALLAH perkenankan doa azie dan suami..

    ReplyDelete
  2. rest lbeh sket kak oiiiiii....

    ReplyDelete
  3. insyaallah...tq mummy wanna be...azie doa utk sis juga ya...aminnnnnn

    nanaruzana...
    ok ok nana...hihi..tq

    ReplyDelete
  4. leez doakn yg t'baik utk u.. amin.. xtually, leez pun tgh mengong2 nih sbb bln lps xperiod pun. lps tu, ade rase sengal2 macam nk period tp, tggu2 xperiod gak. till now, mmg xperiod2 lg. nk wat upt asik b'tangguh sbb takut kecewa. ntah la.. just b'doa yg baik2 je. amin..

    ReplyDelete
  5. insyaallah leez..manatau ni tahun kita preggy nj dpt baby next year..org cina kata taun ni taun kesuburan...ramai yg ttc suma da preggy..moga2 kita jugak menyusul pasni..aminnnnnn...leez..check la tgk manatau mmg da lekat...hihi

    ReplyDelete
  6. Sabar ye kak azie.. Lma xterjah blog.. Byk miss.. Msa ros dulu mmg mcm tu, lama2 bru terang.. Bykkan mandi air suam ptg2 yer... Rehat tu penting, jgn stres... Sayang kak... Harap ada.. Amin,,,, :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tq delimasari...

    adik ROS...hopefully ada la dik...aminnnnn tapi kalo x da juga x pe la..usaha lagi la nampaknya...akak pun da jarang update blog coz naik malas n x da idea nak diupdate...tq atas petua juga ya dik ;p Syg ROS juga...tq ya dik

    ReplyDelete
  9. inyallah kalu dah rezeki tak kemanakan... dan selagi tak period masih ada harapan k dear... take care tau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...