Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, May 15, 2012

Ada Tak Rasanya???

Kalo ada kwn2 yg mmg mengikuti blog Azie ni mesti tau kan Azie x abis2 share kisah checking2 UPT nih...
Aritu 6/5, 10/5 dan arini 15/5 Azie baru ja check lagi sekali..
Hasilnya masih kabur cam gmbr kat sebelah ni...
Rasa2nya ada ke tak ni ya???...
^
^
Buat masa nih Azie tunggu dulu lagik...
Azie just amik asid folic yg mmg ada dalam stock Azie...
Maybe weekend ni kot baru pi kelinik...
Apapun...kwn2 doakan yg terbaik utk Azie ya...

14 comments:

  1. azie tu bukan rasanya tapi memang dah ada pun..tahniah azie..cepat2 g klinik..jangan tunggu lagi k....happy for u

    ReplyDelete
  2. aaahh dah buka rasa dh tue confirm dh tue xder laa kabur sangat terang juga.. tahniah azie... tahniah..

    ReplyDelete
  3. Azie, kalo nak lebih confirm gi klinik, InsyaAllah..result dowang lebih tepat!

    hope ade berita gumbira dari kamu
    InsyaAllah!

    ReplyDelete
  4. Mummy Wanna Be...moga2 sis..takut sbnrnya nih...huhu...takut upt mempermainkan azie lagi..huhu...insyaallah maybe this weekend atau next week...anyway..tq sis...

    Siti Nursyuhada...
    tq dear...amin aminnnn...

    kak emme..
    insyaallah kak...aminnnnnnnnnnnn n tq

    ReplyDelete
  5. biasanye walaupu kabur mcm tuh insyaallah ada...

    ReplyDelete
  6. azie.. nmpk la dua garisan...kabur cam tu kira ada rezeki tu...tahniah azie..aku tumpang hepi utk ko... :D

    ReplyDelete
  7. insya'allah azie tak kot lagi pun period lama dah delay,,cam sis bru je chemical pregnancy...upt naik 2line delay period for few days dah siap ada simptoms2 pregnant women gosok gigi je muntah,makan je muntah...atlast semalam cik P muncul...dengan spotting hari ni dah fresh blood...chemical pregnancy for 2nd times..hope pas ni kalau ada rezeki biarlah baby berada dalam rahim dengan sihat..amin

    ReplyDelete
  8. insyaallah fara...

    tq mala...moga2 ianya benar belaka..aminnnnn...aku doakan utk koo juga ya mala...


    Mummy Wanna Be..
    u mean yourself ka sis?sis cuba refer di sini http://drzubaidi.com/blog/?p=1221

    ReplyDelete
  9. azeani..insyaallah ade dah tuu.. sy dapat faint line masa cd28..alhamdulillah duk repeat berhari2smpai la due peyet semakin terang...gud luck dear!

    ReplyDelete
  10. aah la azie...akak rase mmg azi dah =ve hamil...ermm dah delay brape hari ni azi??? apepon tahniah tau..jage kandungan tu baik2..dan cepat2 jumpe doctor...

    ReplyDelete
  11. Pernah dpt faint line macam ni... memang was2 lah pregnant ke tak. Try upt clearblue tak silap, keluar line terang benderang ;). insyaAllah ada tu. klu tak mau gi klinik lg, cuba upt clearblue plak. banyakkan berdoa & take care!

    p/s: suka dgr org pregnant especially yg ttc bertahun2... kita pun tumpang happy sekali.

    ReplyDelete
  12. Anugerah Terindah Diaries...
    tu la sis..da 4x da check sumanya memberikan hasil cumanya antara kabur atau terang ja la...huhu...moga2 menyusul sis juga...aminnnn...

    Mamarindu...
    da seminggu lebey kak...alhamdulillah mungkin da tiba saatnya azie terima rezeki yg dinantikan 4taun lebey ni...aminnnn....tq kak...

    galaksilain...
    sis..azie dok kawasan pedalaman sabah...upt pun yg adooo ja...hikhik...nanti azie trus pi klinik la sis..hihi...tq ya sis

    ReplyDelete
  13. salam

    based on my experience....2-2 pregancy, camtu la...kabur..tapi bila check klinik/spital positif..so, aga diri tau..jgn buat kerja berat2..jangan lasak2 sangat

    ReplyDelete
  14. moga2 sis Baby Lyana...amin amin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...