Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, May 31, 2012

Not Pregnant

Pagi tadi da buat test once again...
Sudah semestinya kwn2 da tau kan apa resultnya???...
Terang lagi bersuluh lagi tu..hikhik
Yes...semestinya result itu adalah Not Pregnant...
^
^
Tipu la kalo kata x sedey kan???
Penantian selama 4tahun lebey nampaknya masih belum berakhir...
Menitis juga la air mata tadi pagi...
^
^
Hubby cakap thats why dia x mau taruh harapan yg tinggi...
Kalo nak tau...Hubby mmg selalu cakap pada Azie... " tak pe lah kalo mmg ditakdirkan kita x da zuriat..apa boleh buat kan???  "....
Kdg2 Azie pulak tanya Hubby.... " sanggup ke nak hidup selamanya dgn Azie andai mmg ditakdirkan kita x da zuriat sampai bila2?...  " ...ada juga Azie ckp pada Hubby   " mama x bole bagi papa zuriat...kalo  papa nak anak seniri..pa lepaskan la mama..pa kawin lain   "....huhu
^
Azie masih tertanya2..napa  aritu Azie check 4x +ve tapi akhirnya ini resultnya...hukhuk
Nak kata ada amik apa2 ubat-ubatan x da pulak...
Esok makanya 2bulan la x didatangi cik p...
Hanya spotting beberapa kali dlm bulan ni...
Jadi..adakah cik p ku meragam kembali seperti dulu kala???...
Wallah hualam...
^
^
Bersabarlah wahai hati walaupun ternyata kau masih belum menjadi wanita yg cukup2 sempurna...

29 comments:

  1. sedihnyer...
    makneng pon lom pregnant lg..

    makneng follow kamu
    jo follow makneng

    ReplyDelete
  2. Pink Lavender...ya ka sis?kita serupa...kita serupa..lalalalala...ok..saya follow makneng juga ya ;p

    ReplyDelete
  3. sabarlaa azie... belum rezeki lagi... inyalalh hari itu pasti akan ada cuma lambat dgn cepat jer.... sekurang2 nye azie pernah tgk upt ++ sue nie sekali pon xpernah... hu3

    ReplyDelete
  4. bersabar ye akak...
    kate org kalo kite amek anak angkat pastu rezeki kite murah dan insyaAllah akan ader zuriat kita selepas tu..
    akak tryla...
    n
    mkn toge byk2..boleh membantu kehamilan...

    ReplyDelete
  5. bersabar ye akak...
    kate org kalo kite amek anak angkat pastu rezeki kite murah dan insyaAllah akan ader zuriat kita selepas tu..
    akak tryla...
    n
    mkn toge byk2..boleh membantu kehamilan...

    ReplyDelete
  6. siti nursyuhada...
    tq siti ;p...kalo dpt tgk kejap n x sempat nak merasai langsung..baik x yah sis..buat lagi hancur je hati nih..huhu...

    azie...ehh nama kita sama la dik ;p..mmg ada plan nak amik anak angkat tapi x dpt3 la dik...huhu...ada org nak bagi tapi hubby x mau...mmg x kisah kalo anak luar nikah dik tapi org tu suka bertukar2 partner...adik faham x?hihi

    ReplyDelete
  7. sabr yer yunk, mst ada rezeki nye nanti, bnykkan brdoa pada Allah moga cpt hamil...

    ReplyDelete
  8. hi azie...xpe....bersyukur dapat hubby yang memahami...insy....makin kita redha...Allah akan bagi ganjaran tanpa dijangka....kite sama2 berdoa eh....

    ReplyDelete
  9. sabar erk kak..zue pnah rse..test upt 3x smua nyer +ve..skali ble g hptal dia -ve lak..huhu..dr ckp maybe chemical pregnancy..huhuh...aper pun jgn berhenti berusaha erk..same2 kte ttc lbih gigih

    ReplyDelete
  10. tq kak erienz ;p...akak take care ya ;p

    hanidatul shatira...
    hi dear...yuk sama2 kita berdoa...aminnnnnnn

    ReplyDelete
  11. mama life...
    ya ka dik?huhu...ok..sama2 kita truskan usaha masing2...chaiyok..chaiyokkkk

    ReplyDelete
  12. mase nyer akan tibe.bersabar yer

    ReplyDelete
  13. sabar je la azie.
    Allah kata masih masa untuk berdua.
    tak lama lagi sampai la tu rezeki.
    sabar tau dear ;)

    ReplyDelete
  14. insyaallah Nazirah..aminnnn...

    mungkin la tu yannie bunny...moga2 ada rezeki kita berdua nanti...aminnnn...

    ReplyDelete
  15. Sabar ya,,,,insyaallah akan ada rezeki itu nnt...

    Moga dipermudahkan...amin

    ReplyDelete
  16. tq pnsusu...moga2 aminnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  17. jgn la sedih2 azie..cuba usaha lagi ye kita pon mude lg so chaiyok2 madu azie da amalkan tak? pastu cuba la try p check peranakan kata org klu peranakan tinggi atau rendah lambat sikit cuba azie check tgok ye.selebihnye berdoalah byk2 ;)

    ReplyDelete
  18. ape lagi akak nak tulis kat azie, kawan2 sume dah komen, same cam dowang gak, harap Azie dapat bersabar, n usaha sehingga berjaya, takmo tgk azie sesedih je.. ade hikmah setiap kejadian tu, InsyAllah Azie, Allah pasti perkenankan doa Azie... jgn putus asa... ade juga rezeki zuriat buat Azie n Husband..

    ReplyDelete
  19. Sabar ya kak.. Mak sdara ros kawen 25thn xde anak... Alhamdulillah bhgia.. Syukur ye dpt hubby memahami.. Jika bkn skrg, mgkin lain masa :)

    ReplyDelete
  20. min..doc kata rahim kebelakang..apa ehh?hihi...jadi mmg susah nak preggy..cmtu la lebey kurang...

    kak emme...tq kak emme..moga2 aminnnnnn...

    ROS..tq dik ;)

    ReplyDelete
  21. Sabar yaaa darlink.....Belum ada rezeki lagi tuh...

    Azie:

    Check entri saya nih k..

    http://mrsrazlan.blogspot.com/2009/03/usahaku-dan-suami.html

    ReplyDelete
  22. bonda hazim..tq sis..ok..nanti azie singgah di link tu sis...tq tq ;)

    ReplyDelete
  23. sabar ea azie, kita serupa.....+ve tapi berakhir dengan chemical pregnancy...insya'allah ada rezeki kita cepat dengan lambat..

    ReplyDelete
  24. yup mummy chenta...semoga kita trus bersabar dalam penantian ini...aminnnnnn

    ReplyDelete
  25. sabar yer Adik Azie, insyaallah Allah dgr rintihan umatnya

    ReplyDelete
  26. salam zie..mcm2 jgk jenis peranakan ni ye baru min tau..abistu docto tak suggest ape2 rawatan ke utk bg cepat hamil ;) apepun teruskan usaha sronok tgok azie dh g berurut sume mkn akar kayu mkn madu delima buah zaitun wah byknye tp mmg buah2 tu sume utk kesuburan wanita take care ;)

    ReplyDelete
  27. tq kak delimasari ;p

    min...kalo rahim ke belakang nih mmg susah hamil..azie dpt info..masalah ni x le betul melalui urutan n kalo operate pun doc x galakkan sbb boleh akibatkan pendarahan dalaman...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...