Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, May 15, 2011

Baby oh Baby...


Ini ada gak yg terkejut tgk incik suami saya kendong baby nih ;)
^
^
Errmmmmmmmm...
Mmg ada gak terfikir nak amik anak angkat tapi buat masa nih...
Masih belum ada rezeki lagi utk dpt anak angkat...
^
^
Ok la...
Biar saya cita sikit psl baby spt gambar yg tertera nih ok ;p

Actually baby nih adalah anak buah saya ;p
Nur Qalisya Qaisara...
Adik kpd si Tisya tue ;)
Igt lagi x anak buah saya yg slalu saya dok cita dulu tu????
^
^
Kalo ada yg sentiasa follow blog saya sure tau kan???
Walaupun saya tau brapa kerat sgt yg ikut blog saya yg x seberapa nih...uwaaaa... ;(
Haha...

Last week kakak saya n family hubby nya bercuti di Sabah...
Jadi dikesempatan itu sempatlah saya ke KK utk bertemu dgn mereka...
Dan yg semestinya sudah pasti la saya kangan sangat nak jumpa sama anak buah gegirl saya yg dua org nih ;)
Tisya n adiknya Sara...
^
^
Opppppsss....gmbr ngn Tisya masih dlm kamera daaaaaaaa...
Gmbr2 nih pun via HP je pun...huhu...

Baby Sara nih kalo nak tido dia akan isap jari-jarinya...
So cuteeeeeeeeeee...
Rindu pulak sama Tisya n Sara ;)

^
^
Walaupun sekejap je dpt luangkan masa ngn anak2 buah...
At least terubat juga rindu pada dorang...huhu...
^
^
Bila dah berjauhan drpd family nih...
Rasa susah ati pulak...
"Pasal takut anak2 buah x kenal Maknjang nih...huhu..."
^
^
Ritu saya jaga Sara nih masa mamanya pantang jadinya masa tu Sara masih baru lahir...
Samar2 je la nampak saya ni kan???...huhu...
^
^
Masa mula2 jumpa kat KK ritu pun...
Bila saya dukung...
Dia pandang je saya&tersenyum....
Tapi x lama...
Dia nangis...
^^
^
^^
Ngan Hubby saya dia ok je...
Sara x mau saya dukung dia...
Tapi bila saya dok acah2 dia...
Dia layan je...
^
^
X byk meragamnya si Sara nih...
Yg byk meragamnya si kakak tu...
Yang pasti mmg betul kata family dikampung...
^
^
Tisya nih mulut x henti2 bercakap mcm Maknjang nya nih...haha...
Nak buat camne kalo da cucu-cicit Arwah Tok Peah...hehehehe

2 comments:

  1. dear, sgguh comel beby tu
    gerammm..

    p/s: sis kalo ain ke sbh bolelah
    bw ain round 1 kk.. ;)

    ReplyDelete
  2. hehe...biasa je dik ;) da namanya baby...
    ain...akak pun x pusing around KK lagik...hehe...kang kita sesama sesat..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...