Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, September 4, 2009

Kami yg comei...


Ada yg nak muntah ngn tajuk n3 nih???? (sila la...jgn memalu...x amik ati pun)
^
^
Gambar nih 31hb yg lepas...
Masa nih baru pas bersiap coz nak ngantar budak Ina nih naik bas kat Hentian Putra...
Balik UNITEN,Muadzam Shah balik....
^
^
17hb nih pulak dia balik sini balik...
Cuti raya la katakan...
^
^
So da discuss ngn Hubby...
Maybe dlm 17/18hb nih we all akan balik ke kampung...
Cebabnya...
Saya nak tlg siapkan umah,kuih2 segala bagai kat umah Mak Mertua saya b4 raya...
Coz taun ni raya pertama sure la kat umah parents saya pulak....
Saya tgh buat schedule utk raya nih :p (siap schedule lagik..hehe.igt sng ke 1 kmpg...lagi susah maaaaa)
^
^
Yg eppynya....
X silap taun ni raya jatuh pada 20hb kan???
20/09 adalah ari lahir saya yg ke-26taun...
Tua da saya kan????
Tau x apa adiah hari lahir/wedding anniversary yg saya idamkan????
^
^
Saya nak ada baby seniriiiiiii.........
Uwaaaaaaaaaaaa...
Nak baby...nak baby.....
^
^
Balik kampung nih nak gi ngurut coz Pakcik ada suggestkan 1 tmpt...
Maybe jgk nak gi tmpt urut yg kakak sepupu saya pegi tu...
Coz dgr cita kakak sepupu saya ada gi ngurut kat kampung...
Pastu da dgr peknan...
Usaha je mana yg patut...
X gitu????
Doakan saya ye kwn2...



2 comments:

  1. betul tu selagi ade peluang utk usaha dpt anak g lah...syah ni pun same bile lah nak de baby sendiri...selalu tatang anak buah je...

    buat kuih tu antar ar ckit kat umah...mesti sedap...

    ReplyDelete
  2. kita sama2 usaha ye fiesyah :)...
    bukan buat kuih la fiesyah...isi kuih dlm balang sehhhhhhhh...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...