Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, June 29, 2009

Luvaqsha ngidam pulak

Siang tadi pas Luvaqsha balik dr keja...dia singgah umah...umah kitaorg kan dekat je...Lepak2 jap pastu dia ajak gi KFC...dia ngidam nak mkn pulak sbb dok terigt lunch KFC ari Sabtu ritu...Sblm Maghrib...Luvaqsha balik umah dia dulu...Dlm kul 8 camtu kitaorg kuar dr umah...
Ni posing masa dok tunggu lif...Saya pakai baju tido je pun...Luvaqsha da cun dah ngn blouse dia...
Beli KFC,Klang Lama drive-thru je pun...tapi x sedap la cam kat Pavillion punya KFC...Saya x beli KFC...curik2 Luvaqsha punya sikit je pun... :P

Pas da sampai Desa Petaling...saya singgah beli burger kat tepi ABC Corner.Saya ngn hubby slalu beli burger kat sini...Sedap jugak burger abg nih...ala2 mcm kat umah mak abah saya kt Gombak tue...Yg bestnya abg tue siap bagi kata nasihat lagik kat saya... :)
"Dik...jgn dok depan sgt"...siap sengih lak tu abg2 tue...
Nak tau napa abg tue ckp camtu?
Kisahnya camnih....
Saya kalo drive...seat mmg kena ke depan...almaklumlah kaki x brapa nak panjang...Mmg bahaya sbnrnya tapi nak buat camne...kalo x camtu...saya x nampak bahagian depan...rasa x selesa nak drive
Org kata kalo dok ke depan sgt...dekat ngn stereng...kalo accident leh tersepit...tapi mintak2 x jadi la perkara2 yg x elok camtu...Aminnnnnnnnnn

4 comments:

  1. klu ena time pregnant jea perut dkt ngan stereng hehehehehe mmh bahaya tau dkt sgt nga stereng..nnti lama2 ok la tu

    ReplyDelete
  2. tapi azie lebih selesa camtu...tidak mcm x nampak bahagian depan je...tapi nak cuba juga ubah :)

    ReplyDelete
  3. owhh.. same la kite.. leez pon 'kureng inci' gak. kalo drive, mmg kene kasik ke depan lah! kalo x, almaklum saje la.. he3..

    ReplyDelete
  4. ye ke leez...sama la kita ekk...x pe...janji kita selesa...cuma byk doa je la jgn ada benda yg x elok jadi...aminnnnnnnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...