Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, May 18, 2015

Rombongan Kawin Cik Kiah..Hahaha


Alamak....sangat terserlah kependekkan, kerendangan dan kegemokkan aku dlm gambar ni kan??? hehee..Salahkan incik somi sbb dia yg amikkan gambar ni..hiiiihihiiii...

Korang tengok anak aku plakkkk..Sibuk je dia dok kerling baju fengantinnnn..hehe..Dok nengok apa yg blingbling agaknya tu kot sbb mommy dia x pnh pakai baju blingbling...kikikiiiii


Hamboiiii...glowingggg bebeno muka aku khennnn...
Nak tahu apa rahsianya???...PM segera..kikikiiii...

Takda nya glowing...berminyakkkkk kottttt..hahahah..tapi aku da jumpa rahsia nak glowing tau..
Cepat wasap aku 012 6346852..Hahhhh, ini mmg x tipu..hihiii


Bersama bini polis, bakal bini polis n polis...yg belakang2 tu x da kena-mengena dlm ini cerita..hihiii...


Ok..kami dtg bagi pihak pengantin lelaki pada 1/05/2015..Pengantin lelaki tu org Pahang..family dia x dpt dtg sbb busy uruskan persiapan utk kenduri kat Pahang seminggu lepas tu so kami2 wakil IPD/Balai la mengiringi utk majlis pernikahan dan kenduri pada pagi tu..hihii..

Mmg lumrah camni la bila ada anggota Semenanjung yg kawin ngn org Sabah means org tempatan kat sini...rombongan IPD/ Balai mesti follow punya la..mihmihmihhh...

2 comments:

  1. Assalam azie,
    hamboih3
    sakan mudak tecit tu nengok baju pengantin yer he3

    ReplyDelete
  2. Wasalam kak :)
    Tu la kak..kemain dia jeling2 nengok kak..hihiii
    kepoci sgt khennnnnn..hikkkksss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...