Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, February 6, 2015

Kundasang Tempat Favourite Somi Isteri



Ke Kundasang utk kali ke 3 pada 30/1/2015. Kalo dulu pegi sana somi isteri je...kali ni da ada baby..Alhamdulillah..pergi utk kali ke3..ber3 pulak kali ni. Syukur Alhamdulillah n of coz bila ke sana, kami bermalam di tmpt favourite kami Kiram's Village...Kat sebelahnya tu ada Alpine yg cantik tapi sayang hanya utk yg dtg family. Dulu last pegi adalah pada 2012 so time tu Alpine belum ada. Mmg da terjatuh cinta betul dgn si Alpine...heheh. Maybe next time kalo pi beramai2, boley try di Alpine pulak..hikksss..Actually Kiram's Village ngn Alpine..owner nih adalah berbesan gitu from info that I've got from the staff yg jaga counter Alpine...hehe...

Plan utk stay 2malam kat Kundasang tapi x jadi sbb Kiram's Village adalah FULL on 31/1/2015..So sad..what to do kan..hehe..Nak stay kat lain x best..Kalo kat Kinabalu Pine Resort pun best tapi mahal...iolls x mampu...hihiii...Dreamworld pun hado tapi x mampu jugak **gigit jari**..haha..Kiram's arganya ok...mampu lagik sbb 1malam baru RM90 yg Brocoli Room kami duduk. Dulu taun 2012 pun duk room yang sama tapi bosan sikit sbb x da tv. Lupa plak daku bawak laptop..huhuu..Dulu tu pergi secara berjemaah ngn family kwn so x la boring walau x da tv bilik kami tu sbb malam kami berbbq n berkaraoke kat ruang karaoke...hohooooo



Ok..inilah Brocoli Room..nampak mcm kecik jek tp actually ianya ada tingkat atas di mana di situ lah ada katil bagai means tmpt tido la uolls..hihii..bwh tu ada toilet n sofa di sebalik langsir tu pastu ada coffee table kt penjurunya tapi keep thinking why la dorang namo provide tv kat atas meja tu...Kan x la bosan tahap gaban kalo ada tv..Ada la disediakan jugak kettle tapi x disediakan 3in1 drink bagai mcm kat hotel tu...Nasib ada bwk 3in1 Nescafe tau..kalo x mmg sobsobbbsss..huhuu...Maybe they can improve their service better in future **vavavava..speaking london pulak mak** hahha..Hopefully la..sbb environment kat situ mmg sgt best utk dinikmati..lanskap kat Kiram's Village  adalah sgt awesome...Saya bagi 5bintang kata Fazura...hikkkkssss...


Haluuuuu...my small family in front of Brocoli Room, Kiram's Village, Mesilou, Kundasang!!!..

Ok la....korang layan dulu gmbr2 yg hado..Nanti to be continue sbb sbnrnya banyak gambar yg aku nak tayang lagik tau....Bersedialah utk muntah hijau..mihmihmihhh...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...