Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, January 23, 2014

Tetiba Terasa Rindu

Ok..tetiba datang plak rindu aku kat blog yg agak da bersawang nih. Ada x yg merindui bebelan aku? Kalo ada, sila angkat tangan sambil cakap..
" ya, saya rindu kat awak tuan blog "...hohooo...
Ok ok..stop merapu!!!..

Btw, esok actually aku ada appoinment ngn doc. Begini kisahnya..aku kan adalah tak period slama 5bulan that time yg aku gi jumpa doc...so...bila da cakap ngn doc 5bulan aku x peod n gtau da byk kali check UPT -ve...doc suh baring sbb dia nak scan...Bila scan tu ternyata la yang aku x ngandung pun...Hampa???...Tak la hampa...seakan da menjadi lali da dgn semua tu...Redha je pun bila da masuk 6taun nih...hohoooo

Then doc kata ini masalah hormon maka doc advise aku makan ubat perancang selama 3bulan utk bagi peod jd regular. Makanya, doc kasi aku ubat perancang yang bernama Minulet yang harus dimakan selama 21hari. Katanya peod akan dtg lepas 21hari makan ubat tu...Pas 21hari x jugak dtg period aku tetapi akhirnya...wahhhhh....20Januari2014 dtg la sang peod aku yang ngengada sangatttttttt tu...Lega hati aku tau korang. Kalo x, susah ati jugak kalo peod masih x kunjung tiba. Tah apa pulak la ubat yg doc nak bagi kalo x turun gak peod aku tu...

Makanya esok la tarikh appoinment yg telah ditetapkan oleh doc yg mcm selamber je tu...kohkohkohkoh. Kalo tgk gaya tu masa memula aku n hubby tgk doc tu mcm x brapa yakin sgt yg doc tu doc...kihkihkihkih...So u allz, dont judge the book by its cover hokayyyyy!!!. Not good..not good...Hamboiiiii sangat yeee tewww!!!
So esok kalo rajin..aku update pasal appoinment aku tu ekk...Da malam sgt da nih...hoho..Ok la korang, selamat malam..Moga2 esok...mood berblog aku kembali spt sediakala..Aamiin

image

2 comments:

  1. " ya, saya rindu kat awak tuan blog " ..hehhehehe

    ReplyDelete
  2. sang piyed aku nih pun dari bln 11 tahun lps x mari2.. alahaiii... nak kena g jmpa doc jugak nmpk gayanya nih...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...