Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, February 28, 2013

Pada Usia 8bulan

Lihatlah si Angie ini…
Da steady da brdiri pada usia 8bulan…
Kalo dirikan ajar dia taktih taktih..da bole da melangkah 2,3 langkah…
Tak lama lagi sure bole jalan kan?hehe

Oh skrg ni…makin manja si kicik nih…Pantang nampak muka makhencik, nangis je mintak dukung…
Kdg x layan sgt pun sb kalo dilayan sgt..x jadi keja la makhencik..hahah
Kdg pulak bila da elok tepuk2 dia kasi tido..elok makhencik nak kuar bilik, dia bole celik mata n bgn merangkak sambil nangis…huhu
Angie…Angie
Kesabaran je Mummy nih tau…
Kang Mummy da x mo jaga baby…baru tau…hahah ☺

Ok la korang, karang sambung update kalo larat ehhh…hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, February 27, 2013

Patutkah Berhenti Menjadi Superwoman???

Diri rasa amat penat…
Tadi pas antar Nasi Lemak bagai...
Kul6lebey hubby paksa suh tdo rest sb makhencik mmg kurang rest skrg…
Slalunya pas settle Nasi Lemak utk kilang belah pagi, makhencik akan settlekan hal2 brkaitan Nasi Lemak belah petang pulak..
Seterusnya kul8pagi da brtkr menjadi babysitter pulak…huhu
And now makhencik spt demam pulak.…hukhuk
Badan toksah ckp la, asal nak bgn kul3 pagi je..terasa spt ditimpa pokok gtu *ibarat je tau bkn btl2…hahah
Bkn nak merungut tau tapi nak share sb kalo x share x da la bahan penceritaan kt blog nih..hahah *patutkah makhencik gelak besar kt cini??? Heheh

So patutkah makhencik pencen menjadi babysitter kpd 3org budak kicik???
Nasi Lemak x mungkin makhencik pencen sb penatnya, penat sekejap je tp brbaloi2 gtu
Mcmni tgh demam pun haruslah mengasuh jgk kan?
Ohh..diam x diam setaun lebey jgk makhencik jadik babysitter tau…
Itu lah punca rezeki makhencik trdahulu tp bdn da rasa sgt letey nak mengasuh da…
Tgk cmana nanti, kalo mengasuh pun maybe ngasuh si Dania je sb dia shift gtu…siang kdg x da, mlm je kdg tu so x terasa spt mengasuh sgt ☺

Apapun semoga senantiasa diberikan kekuatan diri utk melakukan tugas2 harian...Aminnn

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, February 26, 2013

Semalam Di KFC

Melayan tekak kata ko…hahah
KFC je pun yg the best kt cini…
Kalo ada PapaRich, FishManhattan, Secret Recipe, Tepanyaki, Old Town White Coffee ke kat sini mesti best…hehe

Atenya mcmana nak kurus kalo nafsu makan mcm dinasour?hahah
Tak le la makhencik nak jadik ala2 Tiz Zaqyah/Nellydia Senrose yg idamkan si Leez blog OranjeDiHatiku itew.. *jgn mrh leez..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, February 25, 2013

Penat Yang Berbaloi

Dgn bekejar mengambil upah mengasuh…
Mencuri masa jgk makhencik masak Nasi Lemak utk antar di kedai kwn…
Diam x diam income sbulan Nasi Lemak mencecah jgk la RM500++…hehe
Ok la kan..antar pun skt2 je gtu ☺

Korang yg gomen dpt gaji arini…makhencik pun gaji jgk..hehe
Tapi upah mengasuh cukup bulan la baru dpt kan?lalalala
Tak sbr nak tggu 28hb ni..kata Februari kan? heheh

In Shaa Allah, mungkin income Nasi Lemak akan brtambah bulan ni memandangkan belah pagi org kantin kilang amik Nasi Lemak drpd makhencik…
Walaupun kuantiti bkn la byk mana buat masa ni tp syukur Alhamdulillah ☺
Tapi skrg ni pack skt la schedule makhencik…
Kul3pagi da bgn utk prepare kantin punya order…
Kul8pagi pulak da time mengasuh…
Kul3ptg utk Nasi Lemak ptg pulak…huhu
Takpe la kan janji penat tu yg brbaloi kekdahnya…

Thanx jugak buat hubby sb byk membantu makhencik…
Kalo x hubby makhencik turut membantu..
Semput makhencik dibuatnya…hehe

Ok la, makhencik nak rest jap sementara ada kelapangan nih…

zZzzZZ
zZzzZZ @(ᵕ.ᵕ)@


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, February 22, 2013

Makhencik Pun Nak Collagen Jugak Ohkae

Sanasini sumanya ckp pasal Collagen…
Tak le jadi kan?
Maka beli la makhencik Jelly Collagen ni kt kwn dgn arga RM5 je pun yg da diperisakan dgn Blacurant…hahah
Laju je masuk tekak tau ☺

Tapi pas amalkan mcm rasa lain pulak…
Da jadi sembelit pulak padahal brtongtong minum air tau…
Ke kebetulan je ekk? Huhu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Malam2 Kami Pi Lepak

Hahah..mmg malam2 makhencik laki bini akan pegi melepak kt kedai kwn makhencik…
Tapi bkn sekadar melepak ohkae…
Lepak ada makna tue..hikhik ☺

Tujuan utama adalah nak kutip duit hasil Nasi Lemak dan pick up bakul gtu…hahah
Alhamdulillah atas hasil duit Nasi Lemak slama ni meniaga ptg2…
N pagi tadik start antar di kantin kilang atas requested oleh pengusaha kantin trsebut..
Ok la coz dorang pun byr cash on delivery…hehe
Apapun…semoga dibukakan pintu rezeki yg lebey luas lagi pasni. Aamiin

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, February 21, 2013

Tolong LIKE Ye Korang

Kwn2, kpd yg blum LIKE gmbr makhencik ni https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152569814090075&set=a.10152569813465075.959999.405011405074&type=1&theater
Tolong la click link trsebut n LIKE ek..hehe
So far da 70 LIKE n top ranking…
Harap2 maintain top ranking sampai 3ptg ni…
Bole la makhencik jadi JUARA..hahah

Actually adiah sapa yg mng RM40 je pun tp bkn itu yg dikejar…
Makhencik cuma rasa epy bila menjadi topranking gtu…hahah
Sgt jakun kan sb 1st time join lwn2 cengini..hehe
So kwn2, tlg LIKE tau kpd yg blum LIKE tu…

Sayang korangggg…muah…muah…muah ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, February 20, 2013

Dania Yang Cute

Drpd smlm Nia demam tp so far so good…
Aktif mcm kebiasaannya…
Maybe sb rindu kt Mummy n Papa yg ni kot tu yg demam *hahah perasan ☺
Byk ari jgk x ngasuh Nia ritu sb Mama dia ambik cuti pjg…
Kami pun rindu sgt kt Nia, nasib x demam tau..heheh

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, February 19, 2013

Undi Adalah Rahsia

Walaupun sepet tapi senyumannya sweet sangat…
Angie…Angie…hehe

Ok la..masuk topik..haha

Kalo bole kan korang, bila brFB, brblog, brtwitter atau apa2 saja menggunakan platform social media nih...
Tak payah la nak brpolitik sgt..
Nak menghasut itu ini...
Apa la anda dpt dgn menghasut?
Tgk keadaan semasa..ada otak bole fikir
Lagi 1, undi adalah rahsia la derrr ☺
*emo pulak makhencik dgn sorang mamat..hahah
Kan da unfriend…
I don't like…huhu

So update la apa korang suka tp bab agama, perkauman, politik tu…
Tak yah la nak disensasikan ok!
Peace No War

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Da Dekat Nak Jalan Da

Tak lama, Baby Angie le jalan la
Skrg da steady sgt brdiri...hehe
Ohh..arini ngam dia da 8bln..
Kejap je masa brlalu..
Dulu jaga dia masa dia 7hari dilahirkan dgn berat lebey kurang 2.5kg je ☺ hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, February 18, 2013

Kalo Suka Tolonglah LIKE


Hi korang...
Nak mintak tlg la...

Kalo korang suka gmbr kat atas nih...
Sila click kat link nih https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152569814090075&set=a.10152569813465075.959999.405011405074&type=1&theater n LIKE gmbr k...
Tq koranggggg...
I love u all lah ;)

Sambal Tak Da Ikan Bilis?

Biasa lah kalo meniaga ni kan…
Complaint tu x bole lari la…
Mana yg bole diterima dek akal, terima…
Mana yg x bole, abaikan je…haha

Sambal makhencik mmg quite pedas tp ada pedas, ada manis gitu…
Bkn yg pedas sesaja tu…hehe
Even org Sabah ni tak mkn pedas tp ada yg mkn bukan sebungkus sorang gtu tau…
Alhamdulillah, penerimaan sgt menggalakkan so far…
Kdg lambat antar kt kedai, siap ada yg booking…
Ada yg bila dtg kedai, Nasi Lemak da abis mmg pulang dgn kehampaan gtu…hehe *yoyo oo je makhencik tu tau…hikhik ☺

Tapi bila ada makhencik dpt komen katanya x da ikan bilis, bknlah x nak terima komen tu…
Yup, mmg x bubuh byk pun ikan bilis dlm sambal n slalunya makhencik bubuh skali hirisan bwg cengitu je…
Sebungkus pun RM1.50 je, itupun tolak kt kedai sebungkus RM1.30…
Mcmana la nak expect ada ikan bilis byk kan?
Itupun brnasib baik tau ada jgk ikan bilis skt2…huhu
Kalo kena yg dpt ikan bilis trlebey suda tu…syukurlah nakkk…hehe *itu biasanya yg hujung2 packing la sb da last2 sambal tu ada byk pulak ikan bilisnya…haha
Kalo kena yg x dpt ikan bilis tu redha je la…hahah…yg penting sambal tu nyaman kan? *haha perasan ☺
Itu kata kwn makhencik org Sarawak ttg sambal makhencik *winkwink hehe
Slalunya makhencik biasa beli kt kedai pun, sambal kosong je tau…hukhuk
Tak pulak makhencik demanding sb faham RM1.50 je pun Nasi Lemak tu kan?hahah

Buat Nasi Lemak ni pakai beras, santan, bwg, cili kering, gula, garam, ikan bilis, letrik, air, minyak, gas, telur, timun, tenaga diri sendiri…haha…mcm2 lgk yg brkaitan…
Gi antar kt kedai pakai keta/motor guna minyak petrol
Pendek kata sumanya pakai kos so mana yg bole minimize diminimize kan la…
Kalo tak, cmana la nak untung kan?
Mana ada org meniaga x mau untungkan? Hehe

Ok la, sekian saja luahan hati si penjual Nasi Lemak…hehe
Lega bila dpt meluahkan perasaan yg trpendam ini…chewahhhh…hahah ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, February 16, 2013

Kaitan Hujan Dgn Nasi Lemak

Sbnrnya tak da kaitan pun…haha
Cumanya bila ujan, perut sure lapar kan??? Heheh
Apapun hrp2 Nasi Lemak abis dijual arini…
Risau jgk time2 ujan ni takut x abis…huhu

Tawakal je la kan...
Kalo ada rezeki pasti x kan ke mana n kalo x abis jualan means itu je la rezeki utk arini ☺ hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Kedai ECO RM2 Kamunting - Beli Sekali Pasti Kembali

Ni la the only my youngest sista...tapi skrg da bertudung jugak ;)
Baca blog kak Alona pasal entry Kedai RM2 tu jadi sonok la pulak....
Kalo dekat pasti ku terjah juga...hahaha..

Actually tadi call adik sembang2 pasal tmpt dia keja skrg iaitu Kedai ECO RM2 kat Kamunting tu la...hoooooohoooo...
Skrg ni dia tgh cuti sem sampai bulan 5...
Kiranya bulan 5 nanti last sem la iaitu praktikal...
So nanti da x lama maka tamatlah pengajian Degree in Accounting my adik tu ;)
***nanti kalo adik da keja..le la pau dia kan???hikhikhik... gelak syaitonirajim sikit..hahaha

Teruja tau bila adik cita yg brg2 kat situ mmg sumanya berharga RM2...
Bukan apa u allz...skrg sana sini ada kedai lebey kurang cmtu tapi x suma brg yg dijual berharga RM2....
Rasanya korang pun perasan kan????hihihi...
Makhencik tanya kat adik..." Ada ke jual baju???Kalo ada...nak belilah byk helai..."
Haha...sengalkan???kihkihkih
Mana la ada jual baju-bajan kat situ...hahahhaah
Tapi mmg x benti la customer dtg katanya...
Mau x benti customer kalo da each item price RM2 je kan???hahaha

Ermmm..ok la...jam pun da menunjukkan pukul 12:57am....
Nama pun da awai pagi kan jadi mata pun da kuyu2 nih...
Idea nak update pun da mengecut...hahahah...
Selamat malam u allzzzzzzzz ;p

#lamatakupdatebloggunalappyhihi

Friday, February 15, 2013

Kan Best Kalo Ada Secret Recipe Kat Sipitang

Fine…tajuk entry da menyatakan sgala2nya…hahah

Mulut nak mkn yg sedap2 aja tp x da kt Sipitang nih…huhu
Yang plg sedap, KFC je kot kt sini *org Sipitang pun ckp cmtu tau ☺

Bestnya kalo KK dan Sipitang adalah dkt jaraknya…
Best jgk kalo Secret Recipe ada bukak kt sini ☺ hukhuk
Org kuat Secret Recipe, plz take action…hahaha

Napa Secret Recipe?
Sbb SR mcm2 adaaaaa…hikhik
Ok la..later on makhencik merepek lgk ☺ hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Mummy Rindu Dania Sangat

Tak pasti ari apa baru ngasuh Nia semula…
Seperti yg semua tau…*kalo mmg yg mengikuti blog makhencik la..hahah
Nia ni dijaga oleh Auntienya…
Mama Nia ni keja slalu outstation dan keja di KK nun…
So sekaliskala Mama Nia akan amik cuti pjg spend time ngn Nia gtu la citanya…
Even jarang ngn Mama dia, pandai tau dak kicik ni..
Auntie dia kata kalo Mama dia blk, Auntie dia pun dia x heran ☺ hahah

See btapa hebat dan kuatnya kasih sayang seorg yg brnama IBU ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Nasi Lemak Tak Dak Kopi O

Alhamdulillah, sambutan Nasi Lemak ok stakat ni…
Kdg dlm sejam dua da licin…
Bila customer suka, makhencik of coz la suka jgk kan?
Gila ko..x suka..hahah ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, February 14, 2013

Pening2 Lalat The Whole Day

Arini sepanjang ari, makhencik pening2 lalat…
Ritu cmni jgk tp bila p klinik, check tekanan darah..ok jek…
Adakah sb perubahan hormon nak masuk age 30 ek akak2?huhu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Angie…Angie

Angie mintak puji,pantang tinggal kejap..nangis jerit mama…mama

Haiya…

Igtkn da x jaga Baby Balqis, ok la dia…
Tapi lagik menjadi2 manjanya…huhu

Tapi kdg mummy x layan pun sgt…
Kalo dilayan sgt, x le buat apa la mummy ni sayang oiii…hahah

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Dania N Mummy

Gini la mukanya kalo mood x baik tp mmg jarang la mcmni muka si Nia nih…
Slalunya kalo ngantuk atau penat baru la cmtu mukanya…hahah
Tapi maintain comei je kan?hehe

#moodrindudania

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Like Mother Like Son

My hubby sbijik mcm mak dia…
Rupa pun ikut MIL, fizikal yakni ketinggian pun sama…
N yup, MIL makhencik mmg suka brkebun…
MIL kalo dia pnt blk bekerja mcmanapun, mesti brkebun tu da jd rutin dia la…hehe
Menantu ni rajin masak je..kemas sikit2 asal x semak dipandangan mata jek…hahah

So kt umah ni pun, yg membelek pokok2 adalah of coz my hubby la ken???
Makhencik cuma rajin petik pokok cili jekkk…hahah
Ala..aci apa sb benih2 cili makhencik yg semaikan…hikhik

Baru ni siap hubby da semaikan pokok bunga kertas n Alhamdulillah da pun tumbuh cuma masih kecik lagik la…
Takkan trus tumbuh besar mcm makhencik kan?hahah
Terkezut pulak diri sendiri nanti…hikhik

Ok la..stop dulu potpetpotpet kat blog nih…
Kang ada pulak yg muntah…hakhakhak
Nanti ada makhencik update lgk, percayalah…hahaha

#bajetartisgitu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tau La Nia Comei ☺

Slalu makhencik ckp kt si Dania nih…
Ayat yg brbunyi begini…" Nia, kalo Mummy ngandung kan…mummy nak baby Mummy…comei, sweetttt mcm Nia "
Pastu dia mcm suka je dgr makhencik ckp cmtu sambil buat gaya mcm kt gmbr ni…hehe
Pastu makhencik ckp kt dia " Eleh, perasan! " punya la dia gelak…hehe

Apapun, mmg mood rindu kt dia sesaja la skrg ni…
Rindu kepotpetan mulutnya itew, gelagatnya yg kdg buat hati rasa sgt gumbira dan kdg buat makhencik jadik raksasa gorgon…hahah

" Nia…Mummy n Papa rindu Nia la " huhu

Kan best kalo Nia tu anak kami sendiri ☹
Harap2 minggu dpn Nia da blk ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Mood Rindu Anak Orang

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, February 13, 2013

Sangat Aktif Ini Budak Kicik

Si sepet ni 19hb ni nanti masuk 8bln umurnya…
Makin besar makin halus bdnnya…
Rindu masa baby Angie ni masih chubby ☺

Skrg ni Angie sgt aktif…
Silap2 da bole jalan da x lama lagik…hehe
Kdg malas nak lepaskn Angie ni merangkak sb ada je benda yg dikutipnya…
Kalo kutip je x pe, ni masuk dlm mulut bagai…hukhuk

Bila ada keja yg makhencik nak kena buat, mmg dlm walker la tmptnya…
Hah..lagi satu kalo tglkn dia kejap..nangis jerit2 "mamaaaa…mamaaaa"
Angie…Angie…huhu
Apalagik kalo jam5, dorang x dtg2/lewat amik si Angie sb time tu la makhencik nak packing Nasi Lemak…
Dalam walker tu dok mama mama je la sambil nangis…hahah

Kdg susah jugak ibu bapa anak2 asuhan ni…
Kalo makhencik ikut style taska..amik lewat kena charge mesti dorang x amik lewat kan?
Ada yg tau makhencik ptg2 nak antar Nasi Lemak bagai pun x cuba nak faham…
Nak harap pengasuh je yg nak faham…huhu
Kalo ikut ati, kdg rasa nak pencen je drpd mengasuh tau

Ok la..nak rest jap sementara baby Angie tido
Later kalo ada mood dan idea, makhencik update k ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, February 12, 2013

Sapa Suruh Cicirkan

Inilah hasil kutipan makhencik trhadap duit syiling yg dicicirkn oleh pakhencik di dalam rumah laaa…hahah

Diam x diam..total duit ni adalah RM83.35 gtu…hehe
Eh, total RM85.00 la setelah ada yg cicir lg beberapa ari ni…kahkahkahkah
Untung makhencik..hahah
Sapa suh pakhencik cicirkan kan?

Pasrah je pakhencik tgk makhencik kira duit ritu…hehe ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bosan Betul Laaa

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, February 10, 2013

Sonok Berjalan Bawak Anak ☺

Sgt sonok jalan2 bwk anak…
Berangan la sekejap ada anak ☺ heheh
Da brtaun2…brjalan asyik la br2 ja kan?…huhu

Dania pulak da biasa panggil makhencik Mummy n pakhencik Papa so mmg trsentuh la kan…heheh
Sonok la walaupun cuma anak asuhan tp merasa la jgk si anak kecik da pandai sebut cmtu…
Terharu makkk ohkaeee…hikhik

Ok la, namo stress fkr pasal rezeki zuriat nih ☺
Kita merancang tp Allah yg menentukan segalanya…
Insyaallah, bila tiba masanya pasti ada rezeki kami suami isteri ☺

Korang doakan utk makhencik suami isteri ekk???
Allah je yg membalasNya ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Semalam Di KK n Epy Chinese New Year ☺

Firstly, layan je gmbr2 yg adooo k…
Sebelum nak baca isi entry yg agak pjg di ari Ahad ni…hehe

Actually, semalam kebetulan pakhencik off so makhencik yg tramat bosan makanya memujuk la kekasih hatiku itew mengajaknya brjalan di KK…
Oh, bwk skali si comel Dania tu…hehe *amikfeeladaanak

Niat ati kt KK tu nak cr mkn FishManhattan tp nan hadooo so makhencik membelanjai pakhencik Secret Recipe sajorkkk…
Bosan pulak asyik mkn KFC, McD, PizzaHut…huhu
Masa sampai 1Borneo tu makhencik mencarik la jgk Fish&Co sb makhencik google tgk dlm satu blog tu..menunya mcm lebey kurang tp x jumpa…
Da la 1B tu besar tp nan hado pulak info board…ate cane kan?
Masa da mkn, jalan nak blk barulah jumpa Fish&Co dlm tu…hukhukhuk
Frust makhencik tau…sedeyyy ☹ huhu

Ermm…x pe la..
Next time pulak la mkn Fish&Co…hehe

Smlm kan, niat ati nak jgk mamam TuttiFruiti tp perut da kenyang so cancel laaa jwbnya…huhu
Itu pun pas mkn kt SR, muntah makhencik kt toilet nun…
Bwk Dania skali masuk toilet so bila tgk makhencik muntah…
Dania tanya "Mummy…apa tu?" hahah
Bdk kicik itu mmg byk tanya skrg…hehe
Almaklumlah, bdk nak membesar gitu ☺ heheh

Ehh..sudah la tu bebelan makhencik utk arini…
Makhencik nak ambik kesempatan nak ucapkn Epy Chinese New Year kpd kwn2 bragama Buddha yg menyambutnya…
Semoga byk bwk ong di taun baru ini ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, February 8, 2013

Jam Da Pukul 3ptg Lebey Baru Makan Nasi

Pagi tadi bekpas Roti Canai…
Tghari pakhencik ajak mkn tp makhencik x sedap perut n suh dia mkn dulu…
Bila da pukul 3lebey br la rasa lapaq kebuluq tau…hahah
Tapi bila da mkn, da rasa nak trkeluar kot mulut=muntah daaa tp ku tahan Jebat…hahah
Macam2 kan makhencik?hehe

By the way, esok kbtln pakhencik off…
Igt nak ajak p KK nak cr makan yg sedap2 tp keta kita not in a good condition la……hahhh…
Bosan la…aptb…huhu

Sedey tau…hukhuk… v( '.' )v

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Celcom Utk Family

Skrg ni baru sediakan no Celcom khas utk family…
Ini adalah kerana…haha…ayat mcm nak buat karangan kan makhencik…hehe
Family sumanya guna Celcom…
Memandangkn mmg ada henpon lama ni so beli je la simpack celcom ni…hehe

Slama ni mls nak beli Celcom sb mls nak topup byk2 no…
Tapi bila da ada Celcom ni…best skt sb dpt sembang lama2 dgn mak especially nya…hehe

Tapi sila jgn gelakkan henpon comei itu tau…
Walaupun comei tp ada torchlight yg trbaikkk gtu…hikhik ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tgk Je La TV

Makhencik melayan drama Dunia Batinku je pepagi ni sambil melayan karenah anak2 ni…
Ngantuk la rasa tp x dpt la makhencik tido kalo ada yg tido dan ada yg x tido…
Apapun x sbr nak rest esok lusa ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Dania Is Cantik Manis

Si Dania yg da bgn pagi tp x mau mandi…
Tapi tadi la...
Skrg dia da mandi da ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No More Baby Balqis

Arini makanya tdk la makhencik mengasuh si baby Balqis ni lagi…
Apapun makhencik sentiasa mendoakan yg trbaik utk dia…
Semoga baby Balqis membesar menjadi anak yg solehah dan brguna kpd agama, bangsa & negara.Aminnn ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, February 7, 2013

Arini Last Bukan Esok

Igtkn esok last ngasuh baby Balqis tp rupanya arini…
Tak sempat tau nak peluk cium si baby ni tadi masa dia nak blk…huhu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Setia Hujung Nyawa Akhir La

Malam ni Setia Hujung Nyawa Akhir la...
Hopefully endingnya best n mantooop gtu ☺ heheh

Suka la tgk Ammar ngn Nelly ni..
Dorang nampak sweet tp rupanya da nak kawin da dak Ammar nih..
Tdk le dorang kawin berdua…hahah

#pandai2jamakhencik

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...