Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, February 1, 2013

Stress Betul Rasanya

Sblm nak layan entry makhencik yg sgt stress ini, layan dulu gmbr Dania penghibur hati ku ini…haha

Anyway, penat tau ngasuh ni tapi bila ibu bapa anak2 asuhan ikut suka ati dia je..
Terus rasa fedup nak ngasuh da…
Begitu lah kalo kita ni x straight sgt mcm di taska…Amik lmbt pun x charge bagai…huhhh

Kalo kt taska x kan dilayan punya kalo byr lewat2 nih tau!!!
So far dgn sorang la makhencik slalu problem cmnih…
Pernah skali sampai makhencik pulak yg disuruh p amik duit kt dia tau...
Bencikkkk!!!

Korang2 yg antar anak pd pengasuh tu, sila la jgn brperangai mcmtu…
Kena faham bahawa bkn sng nak melayan ragam anak2 kecik nih…
Korang bruntung sb ada org yg menjaga anak korang dgn baik disaat korang bekerja jd jgn la bila time upah, dilengah2 kan pulak k…

Kena la fkr yg org mengambil upah mengasuh ni, ada sb dia buat keja cmni…
Mana ada org buat keja free2 je kan?huhu

#moodygsgtstress

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...