Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, November 30, 2012

Gambar Tak Da Kena Mengena

Terang lagi brsuluh tajuk entry makhencik tu kan?…hehe

Actually x da idea nak share apa kt blog arini..huhu

Mlm ni makhencik igt nak p urut peranakan sb da ketara sgt sakit2 ni…
Harap2 menjadi la plan makhencik tu nanti…Aminnn

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, November 29, 2012

Mesti Tengok Zaiton Ceritaku

Seriusly kwn2 mesti langgan movie Zaiton Ceritaku kt Astro First Channel 490…
Honestly to say that, mmg movie ni sungguh menyentuh perasaan…

Sedey sgt tau..hukhuk
Tapi x tau la kot makhencik yg hover kan??? Hehe

Kalo kwn2 nak tau lebey lanjut, le ke link http://www.budiey.com/zaiton-ceritaku-bongkar-rahsia-penyanyi-zaiton-sameon/ sb kat situ kwn2 le tau apa jalan cerita bagi movie Zaiton Ceritaku…

So far since langgan movie ni ptg tadi...byk kali da makhencik tgk ohkae…
Langsung x jemu tp sedey tu makin mendalam…huhu ☹

Pastu sedey pulak bila baca 1link kt FB Esma Daniel yg merupakan pengarah bg movie ni…
Kwn2 le ke link http://cikgumanstation.blogspot.com/2012/11/petikan-berita-zaiton-ceritaku-gagal.html?spref=fb&m=1

Tak sangka movie ni x dpt sambutan sampai pas seminggu movie ni da x bole ditayangkan da d pawagam…
So sad tau..hukhuk

Nak tau apa ceritanya yg makhencik dok membebel ni..
Again sila ke link http://cikgumanstation.blogspot.com/2012/11/petikan-berita-zaiton-ceritaku-gagal.html?spref=fb&m=1

Ok la kwn2…
Makhencik nak layan lagik Zaiton Ceritaku ☺
Korang kalo nak langgan, yg penting kena ada Astro pastu g ke channel 480 dan follow ja arahan seterusnya k..hehe
Ala..RM15 je pun..hahah

Selamat menonton…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Layan Zaiton Ceritaku

Arini makhencik langgan Astro First Zaiton Ceritaku…

Teringin nak tau kisah hidup Zaiton Sameon…
Kan dulu beliau pernah koma dan sejak tu la beliau mula sedar kesilapan lalu…
Jadi bila tgk ada kt Astro First, haruslah makhencik melanggannya kennn???…hehe

Nanti makhencik kasi update kisahnya ekkk…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sembang Apa Ekk?

Arini makhencik x sempat nak update blog...

Lagipun x tau apa nak share arini…

Bdn rasa letey skt arini…huhu
Sbnrnya lama da bdn rasa lenguh2…

Anyway, last peod adalah September lalu…
Smlm check UPT, ada tp kabur ya amat tp masa kt kmpg check UPT, mmg x da langsung…
Pastu brurut kt kmpg ritu, makcik tu kata da ada…
Wallah hualam…
Dua2 prkara tu mmg x mau nak percaya…huhu

Buat masa ni, tggu dan lihat ja la mcmana…
Ada rezeki x ke mana kan?
Kwn2 doakan makhencik ya ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, November 28, 2012

Bila Si Kecik Tido

Besa la kan sapa2 ada anak kicik..

Time baby tido, time tu la kita nak buat keja apa pun kan???..hehe

Kalo kita pun skali tido, jwbnya tunggang-langgang la rumah..hahah

Itu yg nanti…ini x sempat buat, itu x sempat buat...

Tapi kalo mmg da x da keja nak buat, itu yg makhencik tumpang tido skali tu..heheh ☺

Peringatan kpd diri sendiri
Bkn utk ditujukan kpd sesiapa ohkae…
Tak mau la nanti ada yg kata makhencik nih poyo pulak..hehe

Sekian, terima kasih…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Baby Yang Manja

Gini la si kicik ni kalo nak tido atau nak minum susu…
Mesti nak pegang jari makhencik atau pakhencik...hehe

Sweetkn?…
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Kasi Sembur Sikit Daaa

Skrg da suka menyembur air liur…
Kdg2 tu sesaja ja si baby ni main2 sembur tau…hehe
Yg kt gmbr ni dia main2 sembur la tu..
Ada2 ja si shepet mummy ni ☺

Ni br ja baby tdo blk tp makhencik percaya bahawa tido nya tu, kejap je tu…
Skrg mmg cmtu la peelnya sejak masuk bulan baru
Bln dpn tah mcmana la pulak peelnya…

Apapun, mmg good experience mengasuh baby sejak umurnya 7hari ☺
Mcm anak seniri jgk rasanya ohkae…hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Kau Yang Terindah

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Penghibur Duka Lara

At her age of 5months
Mmg trhibur kami suami isteri
Si kicik ni da pandai nak main2

Pandai tu si baby ni main cakcak…haha
Kdg mcm pelik jgk melihatkn gelagatnya..
Mcm bdk yg umur staun lebey gtu ohkae..hehe

Kan best kalo ada anak sendiri..huhu

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Dah Biasa

Baby kalo da dibiasakn dr kecik dgn bunyi bising…
Mmg x da hal la kan dgn bunyi bising nih
Tido tetap tido..haha
Mmg dr umur 7hari makhencik ngasuh si kicik ni, baby coat mmg sblh tv tu ja..hehe
Tgk bukti di atas…kihkihkih ☺

Pastu makhencik x ajar tido buai…
Itu mmg mak makhencik da pesan jgn biasakan brbuai kalo ada anak (walaupun makhencik x da anak, tetap praktikkan pd anak asuhan :p)…hehe

Baby ni kalo kt rumah dia, mmg tdo buai ja kata Mummynya…
Sampai mummynya naik pelik mcmana si shepet ni bole lak tido tanpa buai kt umah makhencik nih…haha

Hebatkn makhencik???
Hebat la sgt makhencik…
Kang ada jgk yg muntah darah baca kenyataan ko tu makhencik
**tangandibahumatakeatas**

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Inilah Masanya

Baby tdo jd bole la makhencik on9 guna lappy jap…
Itu pun sb nak menggoggle resepi Pavlova…
Tdk mmg la mls nak on9 via lappy sejak da bole on9 guna blackberry ni..hahah

Brlagak ar makhencik nih kan?..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, November 27, 2012

Shikin Buat Permintaan

1st of all...makhencik rasa amat terharu sbb x sangka ada jugak reader yg suka blog picisan makhencik nih...walaupun apa2 aje kan blog makhencik nih...terima kasih yang tak terhingga kpd kamu2 yg sudi jadi reader blog Dalam Suka Ada Duka Begitulah Namanya Kehidupan ini...amatlah makhencik menghargainya ohkae...
*** cebayangkanwajahmakhencikyangsenyumlebarsampaiketelinga.shomeix???heheheh ***

Anyway dalam entry Duit Extra...ada silent reader makhencik iaitu Shikin request utk makhencik share apa tempat2 menarik yang ada kat Sipitang nih. Bagi menunaikan permintaan Shikin...haruslah makhencik x mengecewakan Shikin ;p

Sebagai pengenalan kan Shikin...Sipitang adalah sebuah bandar yang juga merupakan kawasan parlimen yang terletak di Bahagian Negeri Sabah. Ia adalah bandar yang paling dekat dengan sempadan Sabah-Sarawak, terletak 44 kilometer selatan Beaufort dan 144 kilometer selatan Kota Kinabalu.

Kalo Shikin nak tau...tempat makhencik nih kalo nak ke K.Kinabalu adalah lebey kurang dalam 2jam setengah cmtu la tapi makhencik kalo ke KK tu pegi balik sehari je sbb da jadi kebiasaan. Sini x mcm kat Semenanjung...jalan masih 1lane n x da tol..heheh....Pastu dr Sipitang nih kalo ke Lawas iaitu sempadan Sarawak ada lebey kurang sejam cmtu la kalo bawak keta laju2...hihi..tapi kalo bawak 40/60...mau berjam2 kot jadinya...hakhakkk....n...kalo nak ke Labuan tu naik speedboat dalam 45minit je tapi kalo naik time amaran tsunami ke hapa...mmg nak termuntah dibuatnya..hahah...itu mmg da 2x la experienced makhencik alami...hihi
*** pelikjgksbbasalmakhenciknaikspeedboatpilabuanjatimetulaamarantsunamisedeyyyyyyyy ***

Hahah...rasa ada kena-mengena x bebelan makhencik tadik dgn permintaan Shikin???...apapun..layan  ekk koranggggg....hahha...Ok...sambung cita k...hihi

Kat Sipitang nih makanan paling famous adalah Satey...mmg kebanyakan penjual adalah meniaga Satey...kalo bab sedap makhencik x le nak comment tau sbb tekak makhencik nih ngada2 sikit...nanti kalo korang dtg Sipitang nih...korang cubalah suma satey yg jual kat sini..bole??? hahahaha ;p

Ok ok...
Rasa makhencik, Sipitang nih x da la tempat yang menarik di lawati sgt cuma mungkin suasana tu best sbb ada laut gitu...pastu kalo malam tu selalu kalo da jam 8lebey cmtu, org pun da kurang kat pekan nun...Sabah kan kul6am cmtu da terang jadi mungkin org sini tido awal kot...hihii...

Kat sini ada Taman Negara cuma sedey kalo korang tgk tmpt tu...
*** mmgramaipuncommentcmtuwhathihihi ***

Apa lagik ekk tempat menarik??? huhu... 
Aaaa...Long Pasia....makhencik dgr tmpt ni best tapi makhencik pun lum pernah pergi lagik...huhuu...
*** makhenciknihlangsungxmembantutauhukhuk ***
Kalo Shikin nak tau info pasal tmpt nih, bole ke link Long Pasia nih ekkk...

Shikin...makhencik nak say sorry la...mcm x tau nak share apa pasal Sipitang nih...better kalo Shikin dtg Sipitang nih...Shikin dtg jumpa makhencik...nanti kita plan apa2 aktiviti nak pi mana ke apa ekk???...hihi...itu suma biasa diatur yang penting Shikin gtau awal2 kat makhencik...hahah

Rasanya sampai sini ja kot....Sorry ekk Shikin sbb makhencik mcm x membantu jekkkkk...hukhuk...
Sedeyyyyyyyyyyyy....

* Alamak..da x bole nak upload gmbr la...mcmana nak upgrade tapi x perlu bayar ekk????...huhu *

Nak Mamam Burger Bakar

OMG…
Trasa cm nak mamam burger bakar derr
Tp sedey sb burger bakar masih blum ada kt Sabah ni..
Ke ada tp makhencik yg x tau?
Wallah hualam…
Nak kena google nanti ni..haha

Apapun, makhencik dok trbyg2 burger bakar yg makhencik makan masa kt Wangsa Walk sblm blk Sabah ritu…
Walaupun kt situ x la brapa sedapkn?…hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Duit Extra

Aritu masa blk kmpg..ada la makhencik n pakhencik bwk blk stock mutiara...
Ada brooch, ada set rantai…
Eh, mcm2 ada la..hehe

Alhamdulillah...x sia2 kami bwk blk stock...
Bkn je makhencik laki bini trsenyum lebar...
Kwn makhencik yg empunya brg pun senyum sampai ke telinga ohkae..hehew

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Chill Okae

Bila rambutan da byk..
Mmg elok la d kupas dan d chill kn dlm freezer
So x la trbiar busuk kalo mls nak kopek kan?…hehe
Pastu kan sedap d mkn bila da sejuk tu..hikhik

Kalo u allz rajin, buang skali bijik tu n le d buat ala2 laici gtu
Slamat mencuba ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Main2 Ekk Baby

Smlm baby tdo umah makhencik...

Kul10mlm br dia tido
Asyik nak main2 jek dia tau
Sampai makhencik laki bini naik surrender..hahah

Pagi ni pulak bgn awal
Harap tdo la semula cpt coz makhencik nak msk utk lunch pulak..hukhuk

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, November 26, 2012

Dia Kesayangan Kami

Pada si baby ni la tmpt mencurahkn rasa syg kami…

Baby yg diasuh dr usianya 7hari
Kini sudah 5bln usianya
Tak sbr makhencik nak kasi ini baby shepet mamam next month
Skrg ni pun kalo tgk kami mamam mau telan air liur si kicik ni..hehe

Mcm2 la si baby ni ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Mee Kering Dua Versi

Arini kami laki bini x lalu nak mamam nasi
Ehh, tadi pagik da bekpas nasi lemak bungkus daaa…haha

So kami x lalu nak mkn nasi..
Makanya kami buat mee kering 2 versi
Yang ala2 sup ni hubby punya
Makhencik punya ala2 sizzling tu
Tapi sedey sb makhencik terdelete gmbr mee tu..hukhuk

Apapun, syukur Alhamdulillah dgn rezeki arini ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Macam Kawan Lama

Ari sblm nak fly ke Sabah which is 20nov2012…
Makhencik brtemu dgn kwn yg slama ni chat d fb je
Awal2 sblm makhencik gerak dr Tepeng..makhencik da wasap dgn Shana ni…
Sb dulu dia ada sound2 kalo blk Semenanjung, le la jumpa kan?hehehe
Nak jumpa kengkawan lama, byk halangannya…
So makhencik jumpa kwn baru je la..hehe

Akhirnya brtemu lah kami di Central Market ☺
Shana pickup kami d CM tu…
Bwk kami mkn burger bakar di Wangsa Walk...
Pastu bwk kami balik berek…
Jam 1lebey pagi antar kami blk hotel
Itupun jenuh dgr Shana bebel sb kami tdo hotel..haha

Actually, umur kami sama iaitu 29tahun
Hubby Shana polis d Balai Polis Pandan Indah gtu
Kami sama2 x da anak...hehe
Makhencik kawin da dkt 5taun tp Shana ni da 8taun weiii…

So far walaupun br 1st time jumpa LIVE ngn Shana suami isteri, kami suami isteri amat2 trharu dgn layanan dorang
Sanggup brsusah payah demi kami walaupun br je kenal…
Nitis air mata makhencik tau, hukhuk...( tipu je la..hehe )

Begitulah dunia cyber..
Bukan saja dpt brtemu kwn lama tp dpt juga brtemu dgn kwn baru..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, November 25, 2012

Mencabar Brtudung

Brtudung adalah mencabar bila hanya ada 2, 3 helai ja tudung...hahah

Makanya nanti kena la mencarik lagi koleksi tudung supaya x la pening kpala makhencik memikiaq apa nak pakai ari2…hahah

Kdg2 rasa mcm mls nak pakai tudung tp haruslah makhencik kuatkn hati nurani makhencik ini demi tuntutan agama ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Baby Manyak Songeh

Ya..sejak baby da umur 5bln
Peel da mcm2…
Apapun, good experience buat makhencik yg x da anak nih..

Arini makhencik x ngasuh n igt esok nak brcuti dr mengasuh sb rasa diri x brapa sihat..huhu
Tp x bole pulak kalo x tgk si shepet nih..hukhukhuk…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Durian Crepe Sana-Sini

Sana-sini hot dgn Durian Crepe
Jadik haruslah makhencik pun menerai jugak..haha
Nak buat seniri, kos byk jadik order ja la pada sang penjual kan???…hehe

Kesimpulannya dpt la makhencik merungkaikn di sini bahawa Durian Crepe adalah tdk kena dgn tekak makhencik laki bini..hehe

Tak tau la maybe sb yg makhencik beli tu fresh creamnya trlampau byk brbanding inti durian tu...
Wallahualam ☺
Bak kata hubby, tgk pun da buat kembang tekak..hehe

Tapi lain org lain la citarasanya kan?hehe…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, November 24, 2012

Baby…Baby

Baby 5bln yg skrg suka nangis.
Bagi susu x mau, pujuk cmana pun x mau at last dia diam seniri, gelak2 seniri pastu trtido seniri..
Baby…baby…

Myself pulak sakit sikit jd mmg btl2 menguji..
Apapun mummy syg baby…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, November 23, 2012

Brdebar Makhencik

Ptg ni jam4ptg..makhencik ada interview utk projek SAMUR

Apa tu SAMUR?
Sabah Ammonia Urea Projects (SAMUR)adalah projek yang dikendalikan anak syarikat Petronas, Petronas Chemical Group Berhad (PCG).

Makhencik tak simpan apa2 harapan..
Ada rezeki…ada la tu..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Jangan Tak Kering

Pagi ni proses mendobi
Semoga cuaca baik2 aje pagi ni…Aminnn…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, November 22, 2012

Baby Tak Cam Mummy

Setelah 20hari x brtemu dgn si baby ni, arini makanya makhencik da start ngasuh si kicik shepet2 ni

Masa awal pagi makhencik g jenguk baby kt umah dia, baby x cam makhencik..

Almaklumlah, masa tu makhencik nak kuar beli brg jap jadi brtudung kan time tu...
Mmg x dpt la dkenalpasti oleh si shepet2 itew…huhu

Tapi bila da antar kt umah, br la baby cam sampaikn makhencik x le tgl kn dia kejap…
Kalo tgl jap mesti nangis
Kalo ada ngan pakhencik pun, makhencik nak p dapur ke hapa mesti dia nangis sampai kuar air mata sambil pandang makhencik dr jauh..
Pastu nangis tu sambil sebut Ma……Ma
Syahdu btl ati makhencik tau..hukhuk ☹

Baby br umur 5 bln pastu da pandai sebut Ma…Ma...
Trharu makhencik gila2a

Mungkin baby x sanggup kot brpisah ngn Mummy ni lgk kot…Wallah hualam…
Sb Mummy si baby kata..kat umah tak pulak cmtu

Esok ptg makhencik ada interview dgn anak syarikat Petronas
Kalo ada rezeki makhencik, epy bkn kepalang la ati ni tp dlm ati sedey igtkn baby ni..huhu

Ok la, pjg sgt da bebel ni
Makhencik ngantuk sgt..
Nak tidoq
Slamat mlm ya semuanya n Assalamualaikum…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Beli Brg Dapur

20hari blk brcuti d kampung
Jadi arini kenalah beli brg dapur skt kan?…hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sempat Tau..Hah...

Tadi p tamu, sempat culiks baby org buat tgkp gmbr jap…
Comeikn this baby girl ☺

Tapi pelik pulak bila ramai baby girl yg makhencik dukung suma x mau ngn pakhencik…

Tu la..sapa suh pakhencik x comei mcm makhencik kan?…haha
Sila jgn muntah eh korang..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Hijrahkn Diri

Arini makhencik nekadkn diri utk brtudung…
Kalo nak tggu seru susah la kan?…hehe

Sian jgk nak suh sang suami menanggung dosa makhencik..hahah

Lagipun taun dpn umur pun da 30…
Bila lagi nak berubah?

Ini pun sdkt sbyk menunaikn permintaan mak n mertua juga..hehe
Epy btl bila dorang tgk makhencik brtudung ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, November 21, 2012

Pelan2 Ar Ekk

Start dr smlm makhencik da pelan2 pakai tudung
Tapi jgn lak mencaci makhencik kalo makhencik kejap pakai kejap x pulak tau ☺
Jgn arini korang trnampak makhencik x pakai tudung, korang kutuk2 makhencik pulak k..

NO NO NO…

Org kata pelan2 kayuh gtu..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Mamam Rawang Burger Bakar

Smlm akhirnya dpt jugak makhencik mamam burger bakar…
Mmg dlm wishlist sblm blk Sabah adalah nak mamam burger bakar…haha
Overkn makhencik?hehe
Anyway smlm at the same time janji nak jumpa kwn yg kenal via FB n group yg sama…
Group org2 x da anak gitu…hehe
Makanya smlm jumpa la makhencik dgn Shana ni
Kami sama umur…sweet 29 gtu..haha

Shana n adiknya dtg pickup kami kt CM
Pastu dorang bwk la kami p burger bakar kt Wangsa Walk iaitu Rawang Burger Bakar
Sembang punya sembang pastu dak stall tu buat2 tanya
Tapi makhencik syak mamat tu nak halau kami ja sbnrnya…hahah

Haloo…burger kau tu mahal tau standard mkn kt MC'd gtu
Kalo kt MC'd x da hal tau nak lepak lama2
Ada aircond lgk ☺ lalalala

Pas ibarat dihalau gtu..kami p jap jumpa hubby Shana yg tgh keja kt somewhere
Ohh..kalo nak tau hubby Shana ni polis juga cumanya lebey veteran la dr pakhencik ai..haha

Kul12 lebey mlm Shana bwk p umah dia kt kuarters polis Pandan Indah
Tunggu hubby Shana blk keja dlm kul1lebey gtu utk antar kami blk hotel
Tu pun kena bebel ngn si Shana tu sb dia kata tido umah dia pun x pa..
Membazir duit katanya…haha

Insyaallah, next time will consider pelawaan Shana tu…
Ate segan la makhencik kan?
Slalu dok chat kt FB ja pun..segan la tetiba nak tmpg umah org lak..hehe

Walaupun kenal dlm FB ja, bila jumpa tu da mcm kenal lama gtu
Shana n hubbynya sgt baik shingga. makhencik laki bini rasa trharu
Wah, overnya ko makhencik..hehe
Adik dorang pun sgt baik..lalala

Ok la, makhencik stop bebel ekk
Nak siap apa yg ptt
Japgi nak checkout awal utk menuju ke airport pulak
Daaaa…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, November 20, 2012

Ondway Dah

Skrg makhencik laki bini menaiki bas ke KL from Tepeng with love..hahah
Esok flight tghari jadi x la trkocoh2 esok hari kan?

Plan utk brmlm d tgh KL ja jadi sok senang nak ke airport
Mlm ni le la jalan2 jap kt KL…
Rumah kat Gombak nun, mak abah da jual
Nak p umah kakak kt Selayang..malaslah sb nanti x le nak round KL..hehe
Keta kakak ada masalah skt jadi better stay tgh KL ja la kan?
Nak p umah kakak lg satu kt Banting mcm susah pulak..huhu

Anyway mlm ni nak cr burger bakar yg diidamkn slama ini..haha
Sapa nak blanja makhencik, dia lah yg plg comei..hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Bertemu Dan Berpisah

Bertemu dan brpisah adat manusia biasa
Hilang d mata tapi dihati tidak lupa
Lalalala…lupa da lagu tu selanjutnya..haha

Aritu masa blk dr Sabah, sempat la jumpa my BFF since secondary school iaitu Mama Yaya ☺
Juga dpt brtemu dgn Baby Yaya yg x brkelip2 tgk Auntie Azie n Uncle Daus..haha
Mungkin dlm ati Baby Yaya brkata…
" Aduhai, comeinya Auntie Azie nie..."
Haha…

Ni kalo Mama Yaya baca statement nih sah2 muntah brbakul2..hehe
Atau mungkin juga ciritbirit tanpa henti...
Kejam..kejam andaian makhencik nih..
Mintak simpang la..
Makhencik syg okae itu my BFF ☺
Semoga Mama Yaya diberikan kesenangan dunia dan akhirat..Amin

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Pagi Yang Cedey

Uwaaa..

Arini brtolak ke KL da..huhu
Cedeynya nak tglkan family di sini ☹

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, November 19, 2012

Jemu Ahh Makhencik

Makhencik da x mau dah Snogurt…huhhhhh

Bkn sb x sedap tau…
Tapi sb da byk ari mamam Snogurt
So da jadi jemu gitu..hahah

Ate da byk ari kata ko
Mau x jemu dbuatnya...

Sampai x perasan lipatan pada badan da smakin brtambah2..hahah

Apapun, bagus jgk da dtg rasa jemu..
Idak x abis2 kt mulut dok Snogurt..Snogurt sampai trmimpi2

Haha..itu tipu je ekk

Takda maknanya nak trmimpi2 bagai..hehe ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...