Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, November 12, 2012

Panjat Jangan Tak Panjat

Pagi ni ayah mertua makhencik pegi amik petai
Jadik pakhencik pagi ni kena lah tlg ayahnya petik buah limau madu kt kebun yg letaknya sebelah umah ja pun..haha

Buah limau madu ayah ni mmg mendapat sambutan sb masam2 manis gtu pastu cm juicy2
Ada yg sanggup dtg dr jauh nak beli buah limau madu ayah ni..haha
Mmg buah limau madu ni utk dijual jadi sapa nak beli buah limau madu yg best..sila la dtg ke Kampung Changkat Madrasah, Batu Kurau Perak..haha

Masa kenduri kawin makhencik taun 2007 mak ayah mertua siap buat khemah khas utk yg nak mkn buah limau madu ni n memandangkn mak mertua pulak meniaga kuih2 tradisional makanya turut disediakan juga 1khemah khas utk kuihmuih pulak
Camtu jgk la plan dorang utk kenduri abg ipar bln 1 nanti
Tapi time tu blum tentu kami laki bini dpt blk sb ni kan br blk kmpg
Tau la keja polis ni..bkn sng nak dpt cuti

K la, ada keja nak settle jap,
Daa…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...