Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, December 2, 2012

Masih Ingat Baby Dania???


Kalo yang mengikuti blog makhencik nih drpd dulu...sure tau kisah pasal Baby Dania nih kan???


Wahhh...bajet ko artis ke makhencik org nak tau suma perkembangan pasal ko!!!...hahahha


Pada yang tak tau, just search je kat box kat atas tu DANIA sure ada banyak entry pasal Baby Dania nih....hihi...

Kawan2 yg rajin...sila la mentelaah ekk info yg korang dpt tu???..hahaha...


Actually esok makhencik akan start mengasuh Baby Dania ni semula...
Kalo dulu makhencik ngasuh si Dania masa umurnya 8bulan...sekarang umurnya da 2taun lebey da....hehe


Tak sabar nak jumpa semula dgn si Dania nih...
Kami suami isteri sayang kat si Dania nih...
Kat rumah pun mmg ada gmbr Dania diframekan letak kat ruang tamu...


Mana taknya kan....
Dulu Dania nih selalu tido mlm ngn kami sbb makciknya adalah Nurse jadik keja adalah shift gitu...

Ohhh...Dania ni di jaga oleh makciknya pulak skrg...
Dulu mama nya yg jaga tapi biasa la hidup berseorangan di bandar besar as a single mama...
A bit tough la kan...

Tak silap mama papanya bercerai masa Dania nih baby n Dania nih ada kakak...
So kakaknya, Papanya n family yg jaga...
Yang Dania ni belah side Mamanya la yg jaga...
Sian kan???...huhuhuhu...

Gitulah namanya kehidupan...
Untung nasib kita semua tak sama...
Tak perlu nak kutuk nasib org lain sbb nasib kita x tentu lagi mcmana....

Masa makhencik ngasuh Dania nih dulu...ada la beberapa org yg sibuk tanya pasal Baby Dania nih...

Mcm mempertikaikan la...napa mama dia seniri tak jaga....???
Itu la ini la...

Sampai makhencik laki bini naik rimas tau....hukhuk...

Very deeeeee busybody kan???

Org da amanahkan makhencik ngasuh....berbayar pulak tu...buat apa makhencik nak sibuk2 kan???...
Itu hal peribadi org...kalo dia nak cerita...kita dengar tapi kalo dia x cerita...
Idak la makhencik sibuk2 nak tanya...

Ini tau sikit2 pun psl aritu masa makcik Dania dtg bagitau nak antar balik, ada sembang2 sikit...

Ok la...da panjang sgt makhencik membebel nih...
Selamat malam ekk korang...
Kepada yg bekerja esok hari...Selamat Bekerja ekk...hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...